30 de ani de Accord si doua editii speciale

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 10.07.2007
Honda a pregatit doua editii speciale Accord pentru a celebra 30 de ani de la lansarea modelului.

Honda se pregateste sa aniverseze cum se cuvine 30 de ani de productie a modelului Accord. Constructorul japonez a lansat ieri pe piata doua versiuni aniversare Accord: Sport si Executive. Acestea vor avea acelasi pret insa vor veni echipate cu mai multe accesorii.

Versiunea sport, diesel si benzina, va primi la exterior o grila cromata, proiectoare si jante de 17 inch in timp ce pentru interior versiunea va beneficia de insertii din fibra de carbon si sistem audio hi-fi cu magazie de 6 cd-uri.

Versiunea Executive a primit in plus senzori de parcare si insertii de inox si aluminiu in interiorul habitaclului. Pentru versiunea Executive echipata cu motorul pe benzina 2.4 i-VTEC si transmisie automata, Honda ofera ca dotare si ACC (Adaptive Cruise Control) un sistem care permite selectarea unei viteze constante si mentinerea directiei de mers cu ajutorul unor senzori radar.

Editia speciala Honda Accord Sport va costa 28.000 de euro iar cea Executive va putea fi achizitionata pentru 34.000 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru