307 sedan, in Spania!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 18.08.2006
Peugeot face experimente pe piata spaniola, acolo unde va lansa in noiembrie versiunea cu patru usi a cunoscutului 307.

In trecut, producatorii francezi au trecut des de la versiunile cu hayon ale modelelor de clasa mica si medie la variante cu patru usi. Acest lucru s-a intamplat insa doar pe unele piete exterioare, ca un mic experiment de piata. Putem aduce in discutie Citroen si versiunea ZX, vanduta in China, sau Renault si vechiul sau Siete (un R5 in trei volume) vandut in Spania. Ei bine, in continuarea acestei traditii, Peugeot lanseaza versiunea cu patru usi a hatchback-ului 307 pe piata din Spania.

Produs in Argentina, noul 307 – care va rivaliza cu clasicele Megane, Jetta si Focus – va dispune de doua motorizari pe benzina (1.6/110 CP si 2.0/143 CP) si de doua diesel-uri (1.6 HDi/110 CP si 2.0 HDi/136 CP).

Noutatea principala este insa volumul de incarcare, capacitatea portbagajului ajungand, pentru versiunea sedan a lui 307, la mai mult de 500 de litri.

Comentarii (1)

  • bogdan
    mda....
    ca mai toate sedanurile scoase si de opel...si de puegeot (206)...si asta ii la fel de urat...pacat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru