34.400 de lire pentru placa de inmatriculare WEL 5H

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 17.04.2008
Un galez a platit 34.400 de lire la o licitatie pentru a cumpara o placa de inmatriculare "nationalista".

Esential

34.400 de lire este pretul platit de omul de afaceri galez pentru placa de inmatriculare cu accente nationaliste.

Un om de afaceri din Tara Galilor a platit 34.400 de lire sterline (42.600 euro) pentru a achzitiona tablita de inmatriculare inscriptionata WEL 5H.

Deoarece britanicii o citesc "Welsh ("Galez"), tablita a fost evaluata la un pret ridicat tocmai pentru faptul ca poporul galez este cunoscut pentru nationalismul de care da dovada. De altfel, omul de afaceri a declarat ca noua placa de inmatriculare va fi amplasata pe noul Mercedes CL 500 pe care acesta il are in proprietate cu ocazia castigarii Cupei celor Sase Natiuni la Rugby de catre Tara Galilor.

"Atmosfera din sala de licitatii a fost electrica. Am primit foarte multe oferte prin posta, pe internet si prin telefon iar sala a fost arhiplina la vanzarea placutei. Pretul sau final a fost de trei ori mai mare decat ne asteptam", a declarat Damian Lawson, reprezentantul Casei de Licitatii DVLA, cea care a organizat vanzarea placutei.

via | 4Car 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru