3xVIDEO: Cum ia nastere un Lamborghini Murcielago

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 01.10.2009
Imaginile urmatoare urmaresc doar cateva dintre etapele pe care un Lamborghini Murcielago LP670/4 SV le parcurge pana a iesi de pe linia de productie.

Comentarii (8)

  • .
    "The famous scrissors doors" ... say my name bitch ...
    3 0
  • Alex radoi
    Showtime...!
    Si acum mai ramane sa apara vreun tembel lobotomizat de 15-16 ani care sa ne spuna ori ca M5-ul e mai tare daca ii scoti limitatoru', ori ca Lamborghini e Lamborgihini doar pt. ca e cumparat de VW. Si cum bineinteles ca, la fel ca orice cocalar, fie el in minitura sau nu, stie foooarte bine ca masinile italienesti sunt de rahat, iar cele nemtesti sunt cele mai bune de pe Terra. La fel cum cineva ne povestea despre masinile japoneze ca avand tabla subtire, "te faci popcorn la un acident", iar Jaguarul nu mai face masini de calitate fiindca acum e luat de indieni, deci e o masina indiana. Iar masinile indiene sunt mici, miros a curry si a diaree. Le doresc spor la elucubratii cocalarilor care urmeaza sa-si spuna parerea. Rog mult pe non-cocalari sa se abtina de la comentarii, fiindca aici "coca rulz" si "ei are multe" lucruri de discutat, mai ales despre BMW si VW si, de ce sa nu spunem, trebuie sa ne amuzam si noi putin, nu?

    A... si... cocalarilor, nu uitati de Logan! Va rog eu mult, injurati Loganu' ca e proaste si sa da peste cap in curbe", la fel ca toate masinile frantuzesti. Nu e bemveuri, deh...
    8 6
  • @alex radoi
    nenea, poate te simti frustrat, dar nu numai cocalarii au pareri bune despre masinile nemtesti, iar propaganda generalizata anti VW nu-ai are rostul aici. Mai bine scrie-ti frustrarile pe un perete, dupa care esti liber sa te dai cu capul de el. Tare pornit trebuie sa fii ca orice post sa fie un prilej pentru a desconsidera fanii masinilor nemtesti. Evident ca sunt multi tigani si cocalari... dar nu toti.
    Lambourghini a fost un castig atat pt italieni, cat si pt VW cand a fost preluat de nemti. Schimbul de tehnologii au dus la o adevarata capodopera pe 4 roti. Iar motorul acela.... Doamne ce imens e... nu mi l-as fi imaginat asa mare pana acuma.

    Iar in incheiere, sa le fac in ciuda tuturor frustratilor care isi incurca borcanele cam des: de ce credeti ca cele mai multe masini diesel sunt posesoare de TDI?
    6 2
  • :))
    tot loganu ii mai bun :))
    2 2
  • rubens
    prea destepti
    au facut o mashina care costa peste juma de milion de euro dar nu vezi sa dai in spate si pt asta indiferent de conditiile de meteo ,deskide usa tata si parkeazo,bullshit,snt sute de mashini care se descurca mai bn ca asta,care costa mai putin de 5 ori si care au cam aceeasi viteza,eu spun ca epoca lamborghini e pe cale sa apuna!!
    1 4
  • AndreiRN
    Manual
    Un sistem de asamblare destul de primitiv si costisitor.
    Au mult de invatat despre automatizare.
    Dar la productia lor nu e nevoie.
    0 2
  • pocrob
    pt AndreiRN
    In cazul in care nu stiai multe marci lucreaza manual, vezi RR, Bentley, Maybach si multe alte marci de lux. Motivul: calitatea si atentia la detalii. Stiai de exemplu ca Nissan produce Gtr manual? si pe ei nu ii poti acuza ca nu au automatizare. Iar lamborghini nu vor automatizare.
    2 0
  • @rubens
    Draga rubens noile lamborghini au rear view camera (iti traduc pentru ca sigur nu sti ce inseamna. Pe monitorul navigatiei sunt redate imaginile captate de o camera amplasata in spatele masinii). Usile tip foarfeca sunt folosite deoarece masina este foarte joasa iar profilul usii este drept pana jos. O deschidere normala a usii ar putea fi impiedicata daca masina este parcata langa bordura
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru