5000 $ locul pe lista de asteptare Tesla

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 07.11.2007
Tesla Roadster continua sa faca valuri. Dupa ce comenzile pe 2008 sunt full, Tesla face o noua lista de asteptare.

Esential

5000 de dolari trebuie sa plateasca fiecare client care vrea un loc pe lista de asteptare pentru Tesla Roadster

Tesla profita din plin de cererile enorme pentru primul sau model de serie, Roadster, care va iesi pe piata in 2008.

Pentru ca lista de asteptare pentru sportiva electrica s-a lungit foarte mult, Tesla a anuntat printr-un comunicat de presa si o scrisoare trimisa tuturor clientilor sai ca vechea lista de asteptare este deja completa si ca se va purcede la completarea alteia. Diferenta notabila intre cele doua liste este faptul ca, pentru a face parte din ultima, doritorii sunt nevoiti sa plateasca in avans 5000 de dolari, reprezentand un aconto pentru modelul in sine, care costa 100.000 de dolari.

"Interesul pentru Tesla Roadster ramane enorm iar lista de comenzi pentru 2008 este deja completa. Toti cei care se inscriu in lista aditionala vor primi eventualele modele care vor fi produse in plus fata de targetul pe 2008 pe principiul 'primul venit, primul servit'. In acelasi timp, membrii noii liste de asteptare vor fi primii care se vor bucura de exemplarele Tesla Roadster produse in 2009", se arata in scrisoarea oficiala a companiei americane.

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Succes
    Succes celor de la Tesla in aceasta nisa automobilistica care sper ca va defini viitorul.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru