55 de poze cu noul GT Roadster!

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 26.01.2007
GM a lansat noul Opel GT Roadster in Europa, un model supersportiv de 246 de cai putere.

Divizia europeana a General Motors a lansat cea mai noua realizare a colaborarii dintre Saturn si Opel, modelul Opel GT Roadster. Noul GT Roadster schimba total linia vechiului model, cu un motor mai puternic, o transmisie spate avansata, un cockpit mai sportiv si un acoperis textil facut manual.

Masina este propulsata de un motor turbo de 2.0 litri cu patru cilindri cu injectie directa care dezvolta 264 de cai putere. Herghelia de sub capota ii permite lui Gt Roadster sa atinga 0-100 km/h in numai 5.7 secunde. Echiparea standard include jante de 18 inch, volan si schimbator din piele si un acoperis prelucrat manual.

Opel Roadster va fi construit la uzina Wilmington/Delaware din Statele Unite impreuna cu modelele Pontiac Solstice si Saturn Sky. Dezvoltarea modelului a fost o realizare a doua echipe, una din America si Europa, automobilul ingloband caracteristici tehnice si de design ale actualului Corvette. Masina va fi prezenta in showroom-uri luna viitoare.

Comentarii (2)

  • Razvan
    Germanu tot neamt
    Si eu beau bere daca nu la fel macar putin mai multa ca iei da mie parca numi vin dreacu atatea ideei de masini destepte,cum dreacu fac
    0 1
  • dan voinea
    spider vs opel
    eu am un renault spider din 1999, insa opelul asta e departe de designul oferit atunci de renault, si de calitatile motorului! pai spiderul are motor axa centrala situat in spate ca porsche, ferrari, lamborgini, iar opelul are motor in fata! tipic american ! ce tampenie de masina, mai ales ca suntem in 2007!!!!!!!!!!!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru