90 de superpoze cu Audi R8

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 18.01.2007
Audi a prezentat un nou set de fotografii cu noul model R8, prima sportiva a companiei cu motorul amplasat central.
Audi a prezentat fotografii cu detaliile noului R8, prima masina sport din istoria companiei care are motorul amplasat central.

Vanzarile noului model vor incepe in prima jumatate a anului atat in Statele Unite cat si in Europa. Noul R8 se prezinta cu un motor V8 de 420 CP si sistem de tractiune integrala. Noul R8 cu motor amplasat cental foloseste platforma de motorizare de la Lamborghini Gallardo, iar pretul sau va fi intre 80 si 110 mii de dolari, atacand segmentul de piata in care se afla BMW M6, Porsche 911 sau Aston Martin Vantage.

Farurile LED sau Xenon sunt inconjurate de LED-urile de semnalizare si de intalnire. De asemenea, sunt amplasate LED-uri si pe motor pentru a putea fi vazut noaptea. Cutia de viteze in sase trepte este oferita atat in varianta manuala cat si in varianta automata. Noul R8 ajunge de la 0 la 100 km/h in 4,6 secunde.

Arhitectura interiorului este construita in jurul soferului. Cele doua scaune sportive reprezinta o combinatie de piele si Alcantara. Portbagajul amplasat in  fata are o capacitate de 100 de litri.
Maximul de 420 CP se atinge la 7.800 rot/min. Cuplul maxim de 430 Nm se atinge intre 4500 si 6000 rot/min, iar viteza maxima ajunge la 301 km/h.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru