911 Turbo by TechArt

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 14.11.2006
Luati un Porsche 911 Turbo, modificati-i motorul astfel incat sa ajunga la 580 CP si dati-i drumul pe strada. El va arata ca cel din imaginea alaturata.

Tunerii de la TechArt au prezentat astazi o versiune in interpretare proprie a lui Porsche 911 Turbo. Diferentele fata de versiunea de serie se limiteaza la “doar” 580 de cai putere si un kit exterior de culoare alba. Dar sa vedem detaliile.

Motorul cu sase cilindri in linie de 3.6 litri primeste doua turbine cu geometrie variabila de 1.2 bari, un filtru de aer sport si o noua linie de evacuare. Puterea ajunge astfel la 580 de cai (deci 161.11 CP/litru) la 6000 rpm. Aceasta valoare ajuta cele 1592 de kilograme de sportivitate sa ajunga in doar 3.46 secunde la prima suta de kilometri pe ora si la 339 km/h viteza maxima. Totul in cuplaj cu o cutie de viteze manuala cu sase rapoarte foarte scurte prelucrata de TechArt.

Trecem la sasiu: sistem de suspensii variabile VarioPlus pot cobori/urca inaltimea masinii cu 25 de milimetri. In acest sens, exista doua optiuni, “Normal” si “Sport”, care se pot schimba de pe bord. Jantele din aluminiu de 20 de inch sunt montate pe pneuri ContiSportContact3 de dimensiuni 245/30 si 325/25.

La interior, TechArt propune un tapiterie CaroBlack care contrasteaza cu inserturile de culoare de pe caroserie si cu aluminiul de pe volan, de pe pedalier, de pe manerul schimbatorului de viteze si de pe manerele interioare ale usilor.

In ceea ce priveste pretul, TechArt anunta o cifra destul de piperata: 200.000 de euro.

Comentarii (2)

  • Andrei
    super
    cu toate ca 200k este un pret foarte piperat pentru majoritatea oamanilor de rand din romania eu spun ca o astfel de masina, modificata isi merita banii... e super :( care ma imprumuta si pe mine cu 200k pana la prima pensie =))
    0 0
  • NIMENI
    O FAPTA BUNA
    VREAU SA-L INPRUMUT PE ANDREI CU 200K :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru