A avut primul accident la 105 ani!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 16.05.2007
O scotianca de 105 ani a acrosat o masina in parcare. Este primul accident suferit de aceasta in 70 de ani de sofat!

Desi nu face parte din grupul de stiri care caracterizeaza Automarket, o astfel de informatie trebuie publicata chiar si doar pentru a ne descreti fruntile la mijlocul saptamanii.

Aflam, astfel, ca o scotianca in varsta de 105 ani a reusit performanta de nu suferi niciun accident in cei peste 70 de ani de cand avea emis permisul de conducere (in 1936, cand bunica scotiana si-a ridicat permisul, examenul la scoala de soferi nu era obligatoriu). Recordul ei a fost insa daramat acum cateva zile, cand femeia a acrosat intr-o parcare o masina cu Peugeot-ul 106 proprietate personala.

"Mi-am patat evidenta rutiera, care era imaculata inca din 1936. Pur si simplu, strada era prea stramta. Pe langa semafoare si sensuri giratorii, vibratoarele cu rol de incetinire de pe sosea sunt insuportabile", a afirmat scotianca dupa accident.

Cu toate acestea, britanica spune ca va continua sa conduca, utilizand masina pentru a ajunge la duminica la biserica, pentru cumparaturi si pentru a-si plimba prietenele.

In toate aceste situatii, spune ea, viteza cu care circula depaseste rareori 30 km/h.

Comentarii (5)

  • lalaland
    lol
    "Desi nu face parte din grupul de stiri care caracterizeaza Automarket..." e nu!? numai astea va caracterizeaza..stiri de ultima pagina din libertatea :))
    0 0
  • lalaland
    tot eu, tot lol
    acum am vazut ca e semnat mircea mester..dar trebuia sa ma astept nu? :))
    0 0
  • prudentul
    Am avut un post acum cateva zile in care spuneam ca arta condusului (pentru cei ce nu sunt piloti) nu consta in demaraje furioase, curse nocturne, viteze iresponsabile si liniute de la semafor. Ci mai degraba in a conduce moderat o viata intreaga, fara sa busesti pe altii, sa schilodesti oameni pe strada, sa calci gaini sau pisici, etc. Unii reusesc asta chiar daca nu merg decat cu 30 km/h.
    0 0
  • sharky
    pt prudentul
    cati ani ai omule? 60? pun pariu ca daca aveai sub 30 numai vorbeai asa... auzi la el arta de a conduce la 30 kmh... la viteza asta si bunica mea senila ar putea conduce... :))
    0 0
  • zraresg
    Pt. sharky
    Sharky iti spun sincer! Am mai vazut grandomani care apasa pedala de acceleratie pana la fund, ca doar a primit masina bengoasa de la tata si de la mama, ai i-au gasit morti prin santuri si prin pomi! Nu este o arta sa apesi pedala de acceleratie, ci este o arta cum invartzi "covrigul" si apesi "pedalele", indiferent la ce viteza. Si asta ti-o spune unul sub 30 de ani. Drive safe!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru