A condus 67 de ani fara permis!

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 21.06.2007
Politia olandeza a prins un batran de 84 de ani care conducea fara permis de 67 de ani.

Caz incredibil in Olanda. Reuters a raportat ca politia olandeza a oprit un conducator auto in varsta de 84 de ani care conducea o masina fara asigurare.

In urma investigatiilor politia a descoperit ca batranul nu avea permis de conducere. In plus, batranul a marturisit politistilor ca a condus, fara sa aiba permis de conducere, timp de aproape 67 de ani.

Omul in cauza nu a fost descoperit timp de mai bine de 6 decenii deoarece nu a depasit niciodata viteza legala, nu a parcat in locuri interzise si nu a fost implicat in accidente rutiere.

Trebuie sa recunoastem ca este o performanta sa nu fii implicat timp de 67 de ani intr-uhn accident rutier, dar este o performanta si mai mare ca timp de 67 de ani de condus frecvent sa nu fii oprit de politie.

Comentarii (6)

  • romania.......
    numai la noi nu se poate asa ceva. anul trecut am venit din germania pana in romania, toate bune si frumoase pana aici, pana in romania nu am fost oprit de nici un echipaj de politie si nu am venit doar pe autostrada,de la granita pana in tg. mures am fost oprit de 4 ori fara sa fac ceva neregulamentar, asta este politistii de la noi mai bine previn infractiuniile
    0 0
  • mi se pare normal, ce-i rau in asta ?
    0 0
  • Foarte bine !
    La noi trebuie controale mai dese , infractionalitatea e mult mai mare !
    0 0
  • Bineanteles ca la astia politia nu opreste pe nimeni sa sufle aiurea , ori pentru a face o spaga .
    L-au oprit doar ca uitase de asigurare .
    Asta conceptie de politie , nu ca GARCEA de la RUTIERA !
    0 0
  • Zbungee
    Ar trebui premiat
    Eu pe chestia asta i-as face gratuit permis si i-as da numai amenda pt asigurare.
    0 0
  • Un cetatean
    Elementar
    Chiar daca nu avea permis a stiut cum se conduce preventiv, sa ai atatea decenii la bord fara niciun incident rutier este o performanta in sine!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru