A inceput productia lui Twingo 2

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 26.04.2007
Noua generatie a lui Twingo 2 este in blocstart la fabrica Renault din Slovenia. Noul model va ajunge pe piata in iunie.

Renault a inceput productia noii generatii Twingo in uzina construita de Renault in Slovenia. Investitia Renault s-a ridicat la 400 de milioane de euro, constructorul francez angajand 700 de persoane pentru a munci in fabrica din Revoz/Novo Mesto.

Nu este insa primul model Renault care se construieste aici, aceeasi uzina fiind locul in care este produs Clio 3 si in care a debutat productia lui Clio 2. Alegerea fabricii din Stare Mesto a avut la baza faptul ca noul Twingo se construieste pe platforma lui Clio 2, astfel ca toate utilitatile industriale sunt deja prezente.

Volumul productiei pentru Twingo 2 si Clio 3 in Slovenia este de 210.000 de unitati anual. Noul model va fi lansat oficial pe pietele europene in 15 iunie.

Comentarii (1)

  • Bleah !
    ingrozitor spatele, parca e Logan ... Partea frontala e draguta, desi cam seamana cu trio-ul C1/107/Aygo, dar spatele e urat rau !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru