A intrat cu masina la metrou

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 01.06.2007
O femeie din Germania a intrat cu masina personala pe scarile care duceau intr-o statie de metrou. In urma cu 4 ani, un barbat a facut acelasi lucru in acelasi loc.

O femeie din Dusseldorf, Germania, a blocat o intrare de la metrou, dupa ce a intrat cu masina pe scarile care duceau in statie.

Femeia de 52 de ani a confundat intrarea de la metrou cu o parcare subterana. Evenimentul s-a produs la statia de metrou din centrul orasului Dusseldorf. Din fericire, nimeni nu a patit nimic. Femeia in cauza a coborat din autoturismul VW Beetle Cabrio socata si jenata de ceea ce i s-a intamplat. Politia locala a raportat ca pagubele se ridica la 1500 de euro.

Lasand la o parte faptul ca incidentul este neobisnuit, acum patru ani un barbat din Dortmund a avut parte de un incident similar exact in aceeasi intrare de metrou.

Autoritatile au considerat ca evenimentul nu a avut vreun grad de pericol pentru siguranta publica si nu a declarat ca nu se vor face schimbari la statia de metrou.

Comentarii (3)

  • YMihai
    interesant ..
    ...totusi ...cineva putea fi ranit. Au mai fost cazuri similare si in alte tari.

    In incheierea articolului folositi dubla negatie.

    " Autoritatile au considerat ca evenimentul nu a avut vreun grad de pericol pentru siguranta publica SI NU A DECLARAT CA NU SE VOR FACE schimbari la statia de metrou."

    Se vor face sau nu modificari ?!?! II preocupa siguranta ...dar vor lua si masuri ?
    0 0
  • Dusseldorf sau Dortmund
    "O femeie din Dusseldorf, Germania"

    "... acum patru ani un barbat din Dortmund a avut parte de un incident similar exact in aceeasi intrare de metrou. "

    Pana la urma e Dusseldorf sau Dortmund? Ca eu sunt in ceata... si nu pt. ca sunt magar...
    0 0
  • prudentul
    confuzie
    Fii intelegator, te rog. De pilda, pentru mine este acelasi lucru Ploiestiul cu Pitestiul, Aiudul cu Adjudul, Bacaul cu Buzaul, Baia-Mare cu Satu-Mare. Altii cred ca Enescu a fost poet si Eminescu compozitor. Iar strainii dovedesc perseverenta in a confunda Bucurestiul cu Budapesta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru