A primit o amenda dupa 9 ani!

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 16.07.2007
Un englez a primit o amenda pentru depasirea vitezei legale, care a fost emisa de politie in urma cu 9 ani.

Seria curiozitatilor continua cu o intamplare venita din Anglia. Derrick Thomas, un sofer din Marea Britanie, a primit o amenda de viteza dupa noua ani, pentru depasirea limitei de viteza intr-o masina pe care sustine ca nu a avut-o niciodata.

Domnul Thomas a primit in cutia postala o amenda pentru depasirea limitei de viteza cu 36 km/h, in timp ce conducea un Mercedes C250 in anul 1998 pe o sosea din regiunea Essex. Amenda a fost trimisa de politie pe data de 16 decembrie 1998, iar termenul limita de plata era de 28 de zile, altfel se prevedea o amenda de 1.000 de lire sterline.

Distanta dintre sectia de politie care a emis amenda si resedinta domnului Thomas este de 83 km. Cu toate acestea, a durat 9 ani pana cand plicul a ajuns la destinatar.

Un lucru si mai curios este ca Derrick Thomas, pensionar de 71 de ani in prezent, sustine ca nu a condus niciodata acea masina. Ba mai mult, acesta a declarat ca din 1989 si pana in prezent nu a condus decat modele BMW.

Comentarii (1)

  • Becali
    dah hahalere
    blesch da hahalea e asta cu posta lor! pai daca imi cumpar eu o posta vin mereu plicur la timp ma! asa sa fac o sa vadem!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru