AC Roadster: ex-Smart

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 11.10.2006
Urmasul lui Smart Roadster, AC Roadster, va fi lansat anul viitor. Pana atunci, britanicii de la Project Kimber au publicat primul desen oficial.

Va informam acum ceva vreme ca britanicii de la Project Kimber au cumparat drepturile de productie a defunctului Smart Roadster, pe care il vor produce sub sigla AC Cars. Ei bine, iata prima infatisare a viitoarei generatii redenumite, sub forma unui desen publicat de grupul britanic.

Diferentele importante fata de versiunea pe care pana nu demult a comercializat-o Smart se situeaza la nivelul spoilerului, care primeste o grila frontala imensa si inglobeaza proiectoarele, si la nivelul blocurilor optice frontale, care cresc in dimensiuni. Printre motoarele disponibile se vor regasi si cele care actualmente echipeaza Smart Fortwo.

Noul model va fi disponibil incepand cu anul viitor atat in versiune coupe cat si roadster iar pretul se va invarti in jurul sumei de 20.000 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru