AC Schnitzer improspateaza BMW Z4 M coupe

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 02.08.2007
Tunerii germani de la AC Schnitzer au pregatit un kit special pentru BMW Z4 M coupe. Kit-ul a fost botezat Profile.

Casa germana de tuning AC Schnitzer si-a indreptat atentia asupra unui model BMW care a cazut de ceva vreme in anonimat. Este vorba despre coupe-ul Z4 M care a primit cu aceasta ocazie un nou kit botezat Profile.

La nivel exterior bodykit-ul aduce un nou spoiler frontal cu buza, praguri laterale cu o prize de aer, un spoiler spate cu difuzor de aer integrat si tevi de esapament trapezoidale. Pe luneta, tehnicienii germani au amplasat un eleron mic care sporeste aerodinamica. La interior clientii vor regasi insertii de carbon si aluminiu precum si pedale din acelasi metal usor.

Sub capota se afla motorul cu sase cilindri in linie de 3.2 litri care dezvolta 320 de cai putere. Propulsorul a primit modificari la sistemul de evacuare si ECU si o transmisie performanta care imbunatateste acceleratia.

Pentru a spori manevrabilitatea coupe-ului, AC Schnitzer l-a echipat cu suspensii tunate de Green Hell Nurburgring si jante de 20 de inch cu pneuri de 295mm.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru