Accident la 25 de minute dupa primirea permisului

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 27.08.2007
Un tanar elvetian de 18 ani a intrat intr-un camion la mai putin de jumatate de ora de la ridicarea permisului.

Desi soferii incepatori se tin de obicei pe margine in primele zile dupa ce au obtinut permisul de conducere, exista si unele exceptii, deloc de invidiat insa. Un tanar elvetian de 18 ani a reusit o adevarata performanta, intrand cu masina proprietate personala intr-un camion la doar 25 de de minute de la obtinerea permisului.

Din fericire pentru toata lumea, elvetianul a scapat fara rani grave. S-ar putea insa ca firma sa de asigurari aiba unele aspecte de pus la punct in privinta stilului de condus al tanarului sofer.

Comentarii (43)

  • andreim4
    lol
    e bine ca nu doar noi avem teribilisti care ii mananca picioru desi inca au bulina in geam
    0 0
  • asa zici tu
    Asa crezi tu,dar cand te-ai suit ultima data la volan in special in weekenduri sa vezi ca esti mai atent la masinutele cu bulinute decat la masina ta.Si sa ii mai vezi si pe dn sau pe autostrada ce ii mananca piciorusele de nu le da la cadourile de la mamica si taticu peste 18 incolo de nu zici ca ajunge direct la morga,dar recunosc si eu imi permit uneori acest lux dar diferenta intre imbulinati si mine este cam de 30 de ani de soferie.GANDESTE INAINTE SA ZICI SAU SA FACI
    0 0
  • Smoker
    Asa zic toti ca aia cu lamaia sunt niste idioti da eu va zic ca sunt alti care au carnet de 10-15 ani si sunt cu mult mai idioti
    0 0
  • :))
    e bn ca macar avea permis! pa noi sunt destui care conduc doar cu buletinul:))
    0 0
  • Am bulina si voi avea inca ceva vreme de acum incolo. Totusi un ofiter SRI cu alcoolemie 1,6 in aerul respirat si categorii de la A la E a intrat in mine fara nici o jena, trecand pe rosu, fiind probabil in incapacitate de a mai vedea tinand cont de cat bause. N-as zice deci ca este chiar o regula cum ca cei fara bulina sunt adevarati soferi.
    0 0
  • Pt. cu cel cu 30 ani de soferie....
    Degeaba ai 30 de ani de soferie daca esti sofer de w-e. Conteaza mai mult kilometrii parcursi decat anii. :) Corect? Daca ai 30 de ani de soferie dar 1000 km/an parcursi, si un 2 ani dar 60.000 cine e mai tare? care a trecut prin mai multe situatii? Cel cu 30 de ani de soferie pe bara? Nimic personal... asta asa ca o corectare a conceptiei. In rest respect
    0 0
  • personal de doresc celor carora mama si tata le cumpara tot felul de 'jucarii ' cat mai multa atentie la volan este in joc viata lor , din pacate sunt fff multi care nici nu stiu ce au sub capota iar banii taticului " este multi " .... asa ca nu este problema . Pacat de viata lor insa .... Sunt insa si cu destui cu bulina linistiti de iti vine sa te dai jos si sa o iei pe langa ei dar asta e poate si noi am fost la fel .... Stop vitezei si atentie sporita
    0 0
  • ACCIDENT
    Cred ca este vorba de foarte multi soferi prosti care scapa cu permis pe strada. De vina mai sunt si cei care dau permise si mai cred ca trebuie facut si un examen medical mai amanuntit sa vada cine este apt si cine nu din punct de vedere psihologic
    0 0
  • dandinbn
    stire seaca
    asta-i cea mai seaca stire a anului
    0 0
  • nobody
    tampenie
    de cand a devenit automarket cartea recordurilor ? e normal orcine merge mai "intens" prima oara ca unii ati avut noroc bv si eu in prima zi am mers imprudent si am facut spinuri da nu fac acc deci atntie la cei fara bulina cun destui fara cu care era sa mor si sa stii ca nu's cu bmv sunt cu dacia
    0 0
  • Este adevarat k cei fara experienta sunt teribilisti dar asta se datoreaza tot lipsei de experienta pt faptul k nu constientizeaza unde se poate accelera si unde este nevoie de o viteza mai mica.Cert este un lucru : cat timp se vor mai da permise pe bani atata timp vor fi foarte multe accidente, mai trist este faptul k d obicei mor cei nevinovati.Coruptia la noi ar trebui eliminata incepand cu cei care dau permisele pe 100 E!!!
    0 0
  • tot
    eu spun ca cei mai prosti soferi si care merg ca idiotii sunt boii increzuti care spun ca conduc de xx ani, mama ce tari sunt ei, si in general accidentele majoritate tot de ei sunt produse, se bazeaza mult prea mult ca ei sunt regii soselelor si conduc de xx ani, in condus experienta = 0; reflexele si respctarea regulilor = condus bine fara incidente
    0 0
  • Sofer bun sau rau
    A fi un sofer bun sa prost nu se determina prin sutele de ani de cand ai carnetul sau nu il ani ci prin capacitatea de a intelege pana unde este sigur sa calci pedala de acceleratie. Stiu soferi foarte prosti care au carnetu de 40 de ani asa ca data la care ai luat permisul este irelevanta.
    0 0
  • ..mda...
    am fost incepatoare...si majoritatea soferilor fara buline...imi faceau probleme...chiar daca eu mergeam regulamentar...si am vazut foarte multi soferi cu experienta care faceau greseli mari...nu se asigurau etc...asa ca..nu mai aruncati pe incepatori...toata stima pt cei care poarta bulinele...caci majoritatea nu le poarta.
    0 0
  • LexMark
    Rup Asfaltu'
    Sunteti nebuni daca credeti ca dupa ce a trecut 1 an sau 2 de cand esti sofer inseamna ca le stii pe toate!!! Poti sa ai 30 de ani de soferie si sa conduci mai post de cat un l care are carnetul de 8 luni! Asa k mai scutiti-ma cu "IMBULINATI" sau "AIA CU LAMAIA" ca daca esti prost asa ramai si dupa 20 de ani!
    0 0
  • anonim
    ...incepatorii
    de ce atatetea polemici? un lucru e clar! obtinerea permisului de conducere da dreptul de a conduce autovehiculul pe drumurile publice, cu alte cuvinte nu sti sa conduci ci ai obtinut dreptul de a invata sa conduci, ceea ce se face cu instructorul este initiere! fiecare am fost incepatori dar unii chiar se cred soferi din nastere si sa fim seriosi de cate ori nu se intampla sa ai in fata unul cu portocala pe luneta si sa faca cine stie ce....fiecare trebuie sa isi vada lungul nasului aviz incepatorilor! hai ca ajunge :).
    0 0
  • Piu piu
    Atentie
    De fapt experienta te ajuta sa discerni mai repede daca se poate accelera sau trebuie sa mergi cu vitee redusa.
    Pe de alta parte tot experienta te ajuta sa iesi mai usor di situatii critice. Nu zic ca un sofer cu experienta nu poate gresi dar un sofer care are experienta ( a se citi nr.de chiloetri si nu ani de soferie) stie sa rationeze o situatie mult mai repede decat un incepatori.
    Defapt doar asta e diferenta intre noi cei cu experiena si incepatori: TIMPUL SI MODUL DE REACTIE.
    Eu nu sun de acord ca unii ar fi mai destepti sau mai prosti ca ceilalti.

    Parerea mea............
    0 0
  • piu piu
    s
    timpul si modul de reactie e foarte prost bai tataie mai ales la astia vechi, ca-s batrani si pana le ajunge informatia calculata de creier la muschi ( reactie ) e cu 0.8 secunde mai mare decat la oamenii pana in 30 de ani si modul de reactie e foarte prost fiinca "avand experienta" va apucati sa faceti cine stie ce manevre interzise de regulile de circulatie, dar na considerati ca le puteti face ca aveti experienta si sunteti soferii lu peste 90% din acciente sunt produse din cauza celor ca voi si sincer la coada de restituiri permisri io nu vad nici un om sub 35 de ani asa ca luati-va experienta si bagativo-n ...
    0 0
  • pt piu piu
    "Eu nu sun de acord ca unii ar fi mai destepti sau mai prosti ca ceilalti."
    adica... toti sunt la fel de destepti? :)) sau de prosti, dupa caz. rad de unu' singur... soferii din ziua de azi...
    0 0
  • Hunter
    Nu iau apararea nimanui...dar nu mai tot vorbiti atata...mai ales cei "experimentati"...ca vezi doamne cei cu bulina sunt pericol...sunt pericol aia care iau permisu pe pupe si le da taticu masina din garaj, sa plece la arat cu ea. Uitati un lucru...toti am fost incepatori ! Iar un accident i se poate intampla la fel de bine si unuia care are ani buni de soferie.
    0 0
  • doar un curier, civilizat in t
    atentia
    pan`la urma tot atentia conteaza cel mai mult..
    e clar ca soferii de duminica cu 30 ani "experienta" (de la tv?) nu se pot numi experimentati.
    sunt si soferi cu multi km la bord care.. abia folosesc oglinzile. probabil dupa 2-3 accidente.. eu era sa fac 2 accidente din cauza unui mosh si a unuia cu lacrima boului :P.. de fiecare data atentia si oglinzile m`au salvat. mergand in fiecare zi minim 1-200 km prin buc am ocazia sa vad mai toate natiile. nu exista o regula anume ca incepatorii conduc prost, multi merg mai bine decat majoritatea.. si nu inteleg atitudinea celorlalti participanti la trafic, poate vor a le testa dibacia, taindu`le fata.. e mult de povestit, ciao.
    1 0
  • Cristi
    Am Bulina
    Am carnetul de pe 28 decemrie, pana acum am 6500 km din care vreo 5000 ii am in bucuresti, merg cu masina in fiecare zi si nu mi-e rusine s-o port in geam. Sunt jenat uneori in trafic de soferii care vad bulina si depasesc ba pe dreapta ba pe stanga fara sa se isi semnalizeze intentia si aproape tot de atatea ori fara sa imi respecte dorinta de schimba banda dupa ce am semnalizat corespunzator. Toti cei care vad bulina parca vad politia, fug de ea chiar daca am 55 Km/h. Am avut 2 accidente pana acum, unu dupa ce am facut 2000 Km in care a intrat o masina de scoala in mine la trecerea de pietoni fara sa pun frana brusca si sa nu mai zicem ca intructorul era la volan, si inca un accident acum o saptamana cand un sofer m-a lovit intr-o parcare si mi-a spart stopul chiar daca el avea carnet de 18 ani si mereu parca acolo.
    Deci km, nu anii conteaza, majoritatea incepatorilor pe care ii cunosc nu poarta bulina asa ca degeaba fug unii de ea, SI SA AVETI MAI MULTA GRIJA IN TRAFIC pentru ca in fiecare zi am cel putin cate o ocazie de a face accident si NU DIN VINA MEA, IMBULINATUL.
    2 0
  • si eu stiu pe cineva
    si eu stiu pe cineva... a ridicat permisul si la 200 de metri de politie a lovit masina :D
    0 0
  • atentie...!!!
    nu conteaza cati ani de condus ai ,sau km..!!!conteaza primul km din fata...!!!..parerea mea...
    1 0
  • printesa
    ete na
    eu conduc fara permis bine merci si nu am probleme ma chinui de 4 luni sa imi iau permisu dar bou ala de politai nu mi-l da dar nu e o probl k data viitoare il arunc pe geam daca ma pica iar...dar un sfat pt restu ...ochii cat cepele la volan..k sunt destui prosti si fara bulina care se cred mari soferi
    0 1
  • asta e
    io zic ca nu exista situatii limita doar ca unii dintre noi le fac voit,si mai zic ca daca esti atent scapi din orice ,nu o spun ca sa ma dau mare o spun din realitate
    cu respect
    0 0
  • Olimpus
    km conteaza mai mult decat anii in soferie
    Am permis doar de 2 ani si 3 luni si am parcursi peste 50 mii km, dar nu conteaza atat cati km faci , si aici nu imi contrazic titlul comentariului, ci mai mult cum ii faci. In general conduc ok indiferent daca la 5, 20, 55 sau 140 insa cateaodata nervi conteaza in trafic, cand vezi cata indiferenta, aroganta si prostie la unii. Oricine mai trece prin situatii din astea si eu nu-s o exceptie ideea e ca eu macar constientizez, iar ca mine nu-s multi (Departe de a fi ,eu, usa de biserica in soferie). In general suntem un popor destul de prost educat in soferie : tre' sa mergem numai pe banda a 2-a (asta ar fi poate o problema minora), niciodata sa nu cedam prioritatea unuia care e pe un drum secundar, chiar de stam la stop si facem coloane de sute de m, "mai bine sa il blocam si sa stea si ala nu numai eu" ; pietoni: cum ajung la strada, cum tre' sa puna piciorul in strada si asa mai departe . Aici se vede de fapt comportamentu' general al neamului : "NU CONTEAZA CE FACE ALTCINEA MIE SI NUMAI MIE SA-MI FIE BINE SI CALDUT " :D. Rasu-plansu sau haz de necaz, dar cam asa e ."Multam fain" :D pt. nepasarea, aaa atentia acordata mesjului :D. PS : Chiar deunazi am vazut doi oameni certandu-se la care ala mai bogat cu masina tot teren care, se parea, era de vina, ii zice astuilalt cu o Dacia : "Masina ta nu valoreaza cat bara mea" adica in loc sa-i plateasca amaratului bara si manopera de montaj cada pt el o Dacia era fix-pix, mai bine ii rade aluia cu un tupeu jegos si cu nonsalanta cat de "tare" si grozava ii maina lui fata de a amaratului. Judecati, iar daca va regasiti in comportamentul ceuli cu " tupeu jegos" sa stiti de la mine ca nu meritati 2 bani pe voi si ca eu personal ii consider pe aia niste PARVENITI DE PROST GUST , IMBOGATITI DE OCAZIE FOSTI TARANOI SAU SECURISTI, ALTFEL SPUS NEAM PROST = PLEAVA !!!
    0 0
  • Din cauza unui nenorocit , un pusti de vreo 25 ani(, nu stiu cati ani are exact),fratele meu(21 ani) a fost accidentat sambata PE TRECEREA DE PIETONI, de un inconstient care avea dupa cum spun martorii 100-120 la ora.
    Victima este in spital, iar soferul este bine mersi acasa si nici macar nu s-a deranjat sa vina la spital sa vada ce face si cum se simte persoana pe care a accidentat-o
    Nu stiu d c dar nu am incredere in politistii care ancheteaza cazul.
    se pare ca au primit deja "atentii", chiar langa camera de urgenta a spiatului de la sofer in timp ce victima se zbatea intre viata si moarte; sa nu se mire nimeni de ce se intampla atatea accidente .
    Pustii astia de bani gata au masini puternice, luate de parinti, si tot mami si tati le da bani sa scape in caz de ceva. Oricum ptr ei nu e mare diferernta intre a lovi un caine, de exemplu , si a lovi un OM.
    Cu banii si relatiile lui mami si tati se poate sterge sau face in asa fel incat sa scape basma curata. Dar exista un Dumnezeu, care e mai sus de noi, si il va rasplati asa cum se cuvine!
    0 0
  • zanzibar
    asta denota faptul ca permisele se iau foarte usor! Sa nu se intample si la noi asa ceva ca este prapad.A se vedea si cazul lui Teo Peter, americanu a scapat basma curata.
    0 0
  • overclock
    ntz...
    sint persoane care ar avea experienta de o viatza...dar sint varza la condus
    masina mea a fost lovita de 2 ori si nu a avut nimic...viva la VW Caravelle
    0 0
  • cyborg
    nu mai pot astepta
    de curand am achizitionat o masina 4x4,nu spun ce marca,am cumparat-o cu bani f putini si in momentul de fata este la tinichigerie,vreau sa va spun ca o sa aibe bara din fier in fata cta si in spate,in plus tot in fata voi mai pune si un bullbar tot din fier nichelat,masina este inaltata si pregatita pentru offroad si deabia mai astept sa ies cu ea pe strada si sa vina un teribilist din asta cu o masina f scumpa si sa-mi taie fata!!!Sunt curios sa vad daca se opreste in el sau se urca pe el.
    0 0
  • wallek
    lasati-o mai moale...nu va ambalati
    am vazut si eu la tv o doamna care avea permis de 10 ani si a condus maxim 200 km (a zis cu gura ei). si at va intreb si eu : vechimea la parmis conteaza sau km parcursi??!! mai am si eu o sapt pana scot "bulina" dar am deja peste 35000 km parcursi...din care am cam 5000 pe autostrada...spania-romania si romania-spania...asa ca...ciocu mic si joc de glezna la pedale :))
    0 0
  • sdghds
    dsgs
    eu am carnet de 1 an si 8 luni si am mers in jur de 32.000 km....nu pot sa spun ca e mult sau putin..cert e ca cei care spun ca au experienta..poate se refera la intersectiile unde au trecut de atatea ori si stiu cu ce se mananca..totul decurgand din automatism...pe cand unul care e nou in oras sau in intersectie chiar daca stie sa conduca o poate lua pe aratura(contrasens etc)...am vazut cazuri :))))
    0 0
  • 30 de ani de soferie :)))))))
    cand ai aud pe astia ca se dau mari cu 30, 40 , 50 de ani de soferie mi se unfla venele in cap, toti se lauda ca sunt soferi de 100 de ani dar habar nu au sa conduca, vechimea in anii de condus e invers proportional cu abilitatile pe care le are un om si ma refer la reflexe la atentia distribuitiva, vreau sa zic ca la 30 de ani de condus multi care se lauda nu sunt constienti ca conduc mecanic adica ca un robotel si nu mai gandesc in trafic si uneori uita ca trebuie sa mai semnalizeze, sa pastreze distanta regulamentara, sa se asigure, sa cedeze trecerea, degeaba te lauzi cu 100 de ani de soferie daca nu faci astea cand trebuie sa le faci si sa te asicuri ca participantii la trafic ineleg ceea ce vrei tu sa faci. asa ca nu mai ziceti ca aveti 5000 de ani de soferie, eu sunt sofer pe taxi si credeti-ma ca in fiecare zi am de aface si cu inbulinati si cu experimentati cu 1000 de ani de soferie si toti se cred soferi de soferi, nu o data mi s-a intamplat sa fiu instigat la liniutze la semafor (am un passat din 2003) si eu ce sa fac intru in joc si eu si turez si eu motoru si tot tacamul de show off dar asta pana se face verde ca apoi imi vad de drum conduc normal si ala de langa mine pleaca su burnouturi si asa mai departe si eu raman in fumul lui de cauciucuri ca sa pot sa il vad la 2-3 km mai incolo ca a sarit peste bordura a daramat un gard si sa proptit intrun copac din livada unui gospodar. daca intradevar ai experienta da si dovada de acest lucru.
    0 0
  • carl lucas
    comentariu
    Este foarte amuzant sa citesti comentariile tuturor.
    faptul ca Circulatia in Romania este la o limita ...foarte joasa a calitatii , respectului in trafic.......si altele se cunoaste foarte bine chiar si in Statele Unite ....ale Americii bineinteles.
    De multe ori ma duc in Romania .....in fiecare an de 6 ori ..
    Am ocazia sa vad ce nu pot vedea aici si nu am vazut " MInuni" ...din 82
    Adevarul este ca sint situatii de nedescris legat de bunul simtz....
    Fiind pe shosea , in trafic nu numai ca trebuie sa respecti regulile de circulatie ....dar trebuie sa ai respect de ceilalti in trafic .....sa respecti si fei fi respectat .
    Asa ceva nu exista inca la ora asta in Romania .....
    Depasirile se fac TRIPLE dupa modul ala Romania .....
    Acordarea de Prioritate se acorda in functie de cit de tare Masina ai ....sau cit de proasta ....
    Daca cunosti pe cei de la Securitate sau Politie ...si esti deal casei poti sa treci si pe ROSU .....ori cind ....chiar daca lovesti pe altul ....ce conteaza ? ca doar ai spate la Politie .....
    e o rusine sa vezi ce se face pe Drumurile publice in Romania ....
    Majoritatea arunca gunoi pe geam....
    In toate locurile de ....Stopuri la marginea drumului.....se vede Gunoiul aruncat peste tot ...in toata tzara .
    Prostituantele isi fac meseria fara probleme..
    Toate astea fac parte din calitatea vietii .....calitatea de a conduce ....de a fi pe un drum public..
    ce sava mai spun ???/ar trebui sa Primeasca fiecare cite o Amenda grasa la fiecare ORA din zi si noapte de cite ori conduce ...pina sar invata minte fiecare .....Conducator Auto.
    Cam asta ar fi ....
    0 0
  • good!
    cei mai tari sunt cei grasi si cu palarii de paie care doar ce se intorc de la peste, si conduc aplecandu-se spre volan cu maioul pe spate... ce sa mai... probabil k 100.000 km/an inseamna sa fi sofer profesionist!
    0 0
  • NU CONTEAZA
    PLOITIA ROMANA
    OARE SOFERII DE LA POLITIA ROMANA NU SUNT SI EI SOFERI SIMPLI CAND NU SUNT IN MISIUNE ? EU VAD TOT MAI DES CAZURI CAND POLITISTII INCALCA LEGEA, CALCA LINIA CONTINUA, OPRESC IN STATII RATB SI ISI INCARCA COLETUL PERSONAL DE LA POSTA.....SI MULTE ALTELE
    0 0
  • dementu
    mamaliga
    cum citeam si mai sus, si va dau dreptate, conteaza cati km ai parcurs si prin ce situatii ai fost pus la incercare, si mai conteaza si ce masina conduci. eu am carnetul de 6 luni de zile si lucrez la distributie, si fac in jur de 9000km pe luna doar cu masina de la servici, in afara faptului ca cu dacia mea am peste 25.000, insa m-am ferit sa pun bulina in geam, si am dat-o jos din primele 2 zile, pentru ca ma jeneaza in trafic si sunt privit ori ca un idiot ori ca un prost, ori se feresc de mine, ori ma injura,,,, deci numai daca esti baiat destept te autoevaluezi si studiezi problema cum e mai bine pt tine... pentru ca cunosc persoane, care au carnet de multa vreme, si poarta bulina, si imi spun intocmai ca nu se simt siguri pe ei, asa ca mai bine sa-i ocoleasca ceilalti ..da-o dreacu de treaba ... numai bine ;)
    0 0
  • 02 KRU
    cu toate ca am bullbar puternic pe dacie, respect regulile de circulatie, si sunt un bun sofer, urasc cainii comunitari de prin oras, si imi doream si eu sa lovesc unul (sa nu ma credeti sadic cumva) dar chiar azi am dat peste unul, care traversa regulamentar pe trecere, insa instinctul lui (cred k era surd) i-a spus sa se retraga knd era pe mijlocul trecerii, si cu toate franele mele, de la 40 KM/h l-am luat-cu bullbar-ul...n-a avut nik, dar e nasol sentimentul, nu va doresc, sa il auziti cum scherlaie...
    0 0
  • AG ... MAF
    intr-adevar kilometrii se vad la volan.. insa si adrenalina...posed carnet de 1 an si ceva, insa lucrez pe o duba knd mai am timp si fac tzara in lung si lat.. am inceput cu o vectra `93-75cai, am continuat cu un golf 4-110 cai, acum am vandut A4 `03-140 cai si am de gand sa-mi iau un bmw de 150-160 cai... insa nu sunt un vitezoman inrait, unde se poate, ok, unde nu, nu! iar vechimea la volan nu inseamna nimik, kilometrii parcursi sunt un coeficient de calcul si varsta, pentru ca reflexele nu mai sunt aceleasi la 50 de ani ca la 20 ... numai bine
    0 0
  • 4Yo
    Conceptul care multi nu il iau in seama este exact acela cum a spus si "Yo", ca daca ai bulina sau ai 2 ani de soferie nu ai axperienta. HEY< GET REAL> Nu e asa fratilor, conteaza km nu vechimea. Asa ca eu mai am 2saptamani de bulina dar am facut 80.000km si vreo 3-4drumuri in strainatate si fara bulina am condus de cand l-am luat si pana in prezent. P.S: Ca sa ai experienta trebuie sa treci si prin toate, ca altfel nu esti sofer. 1 singur accident am avut si ala ca ma invarteam cu frana de mana.
    0 0
  • elvetianu
    numai astia soferi de 2 lei au noroc sa-si ia carnetu de soferi.soferi la norma
    0 0
  • Adywow
    Accident
    Si eu am facut accident la o zi dupa ce am luat permisul.Consider ca stiu sa conduc foarte bine pentru cati kilometri am (vreo 1000) insa atunci m-am bucurat prea tare ca am luat permisul :)) i-am dat talpa...era polei pe jos...am derapat...si am intrat in sant z....GRAV
    Dar acum sincer imi pare bine ca s-a intamplat asa.M-am invatat minte:)...poate altadata era prea tarziu sa-mi dau seama ca defapt nu conduc eu ci "copilul prost din mine" si putea sa moara cineva.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru