Acesta e Logan Break!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 17.04.2006
Primele fotografii neoficiale ale versiunii Logan Break au inceput sa circule pe internet. Va prezentam un montaj cu cele mai reusite fotografii de acest gen pe care un fotograf amator le-a realizat in interiorul uneia dintre fabricile Renault.

Dupa ce am admirat arhicunoscutul si prezentatul Concept Steppe, pe care unii s-au grabit sa-l modifice pentru a vedea primele fotografii cu noua Dacia Logan Break, am avut o perioada de pauza in care nimeni nu si-a mai dat cu parerea. A venit insa un moment interesant.

Leblogauto.com, un blog frantuzesc, a publicat primele fotografii neoficiale cu noul Logan Break. Chiar daca nu se vad toate detaliile interesante, ne putem da seama ca pe liniile de productie ale celor de la Renault se asambleaza o masina extrem de practica. Spatiu posterior mai mult decat suficient, o asemanare subtila cu Kangoo si incercarea de a aduna public din randurile celor care asteptau un Logan si mai functional.

Sursa: http://www.leblogauto.com/2006/04/dacia_logan_bre.html#more

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru