Acesta e noul Jeep Cherokee!

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 05.04.2007
Noua generatie Jeep Cherokee prezentata la New York are menirea de a imbina calitatile off-road cu cele de sosea.

Grupul Chrysler a dezvaluit la Salonul Auto de la New York noua generatie a modelului Jeep Cherokee.

Noul Cherokee se inspira din prima generatie a modelului dar preia si multe elemente de stil de la fratele mai mare Commander. Ideologia care a stat la baza noului Jeep este mentinerea capacitatilor off-road, pe care le intalnim si la predecesorul sau, si extinderea performantelor pe sosea prin marirea manevrabilitatii si a tinutei de drum datorita noului sistem de suspensii de pe spate.

Noul Jeep Cherokee are un motor V6 de 3.7 litri si 210 cai putere. Sistemul de tractiune integrala este oferit in doua variante: Selec-Trac II, care ofera tractiune integrala permanenta si sistemul Command-Trac, care ofera optiunea atat pentru tractiune integrala, cat si pentru tractiune partiala.

Comentarii (17)

  • jeep
    calitatzi de off roader o fi avand dar calitati pentru sosea nu are nici o mashina americana, cu atat mai putzin un SUV Jeep !!

    O zi buna !
    0 0
  • groaznic...
    Poate o fi adevarata vorba "gusturile nu se discuta", dar din punctul meu de vedere arata groaznic... Daca asta e stilul spre care se indreapta Jeep (si cam asa se observa),atunci... in afara de masivitate numic nu impresioneaza...

    parerea mea...
    0 0
  • Sorin_hot
    Naspha raaaau ! ! !
    0 0
  • AndreiRN
    Jeep
    Hmmmmm, a luat liniile de la Liberty si incerca sa ofere ceva asemanator H3 dar mie personal nu mi-a placut de loc aspectul butucanos.
    Sunt ff stresati cei de la Jeep si eu cred ca au cam dat-o gres inca o data si vor fi nevoiti sa le vanda ieftin cat de curand. Sub $20k.
    0 0
  • AndreiRN
    Cherokee este numele european pentru Jeep Liberty. DECI Liberty si/sau Cherokee reprezinta unul si acelasi model!
    0 0
  • AndreiRN
    Ahaaaa
    Thanks. Pai se face de cativa ani Liberty si nu prea se vinde de loc. Nici macar cu motorizarea MBZ.
    0 0
  • oribillllllllll
    0 0
  • Gheorghe
    jepul
    Este bun sa car varza si cartofi? Merge sa- i agat o remorca europeana ? Daca in loc de jep scria ARO_ CL.Ag.Era tare. Nu? Atunci cu ce pret sa mai vand eu varza, cartoful, porumbul, varul, etc. ? Ma ajutati d-vs. ?
    0 0
  • Impellitteri
    Asemanare
    Partea din spate aduce cu Pathfinder.....
    0 0
  • bogdan
    noul jeep
    fata-urata,spatele-de nota 10,interiorul acceptabil
    0 0
  • mai frumoase masini aveau astia de la jeep
    modelele facute pana in 2002-2003 aratau mult mai bine si mai sportive, aveau elemente perfecte pt sport si pt teren . asta este urat tare
    0 0
  • interiorul...
    De la o posta se vede calitatea slaba a materialelor din interior, plastic tare, gri,foarte rugos si fara sa exprime nimic... Am fost zilele trecute intr-un showroom sa vad Dodge Caliber (nu mi l-as cumpara niciodata) si am constatat cat de nasol poate sa fie finisat si am ramas stupefiat sa vad ca interiorul e varza, atat calitativ cat si "emotional". Am o curiozitate mare daca americanii fac masinile asa findca nu se pricep, nu vor sau pur si simplu nu-i intereseaza cum arata interioarele masinilor lor, fiindca un interior anost de masina germana (dupa parerea multora, nu si a mea), finisat in negru arata si-ti transmite mult mai multe decat ceea ce-ti arata un Caliber de exemplu...
    0 0
  • jalnic
    de unde si pana unde isi dau cu parerea unii care au condus dacii toata viata?..urcati-va in el "soferilor" si faceti putin santier si apoi emiteti pareri.
    0 0
  • exteriorul nu arata la fel de bine ca cel de la modelul precedent, formele aducand putin aminte de noul land rover
    0 0
  • bradshow
    este deja in Constanta
    Nu sunt sigur....eram pe mircea si era parcata la Irish Pub si am vazut doar din spate masina ...spatele acela mare si scria Limited 4x4...din spate pot sa zic ca semana cu asta..dar nu pot spune sigur...si nu am vazut ce numere are masina daca-s americane sau...ca am ramas uimit ce au scos cei de la jeep si eram in trecere in masina..vazand acel Limited pe spate m-am gandit ca e vorba de o editie limitata..dar vad ca e de serie...
    0 0
  • AndreiRN
    Interior emotional??
    "am ramas stupefiat sa vad ca interiorul e varza, atat calitativ cat si "emotional"."
    Oauuuu, "emotional"??? O fi vreo femeie care vrea sa simta vibratiile armonice in scaunul de gelatina privind la interiorul placut decorat in roz-bon-bon. Avem nevoie de ceva functional si practic sau emotional ca cei "cucu" sa fie relaxati la volan?
    0 0
  • jeep
    arata f bine masina,

    pt Fra (interior "emotional") vrei sa faci dragoste cu masina, sa te muti in ea sau pur si simplu sa te deplasezi. nu imi dau seama cum dupa niste poze sti tu sigur ca interioru e de slaba calitate. nu stiu de ce dar sunt sigur ca nu iti permiti nici jumate din masina asta :P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru