Acesta este BMW X6!

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 11.09.2007
BMW a prezentat conceptul X6 la Frankfurt. X6 vine in doua versiuni: una sportiva si una hibrid.

In sfarsit BMW a prezentat mult-asteptatul crossover X6. Chris Bangle, designerul sef al bavarezilor, a spus despre acest model ca este un coupe cu calitati de off-road.

Conceptul X6 expus la Frankfurt va fi produs in serie incepand cu anul viitor si va pastra in proportie de suta la suta caracteristicile prototipului.

X6 este un crossover cu patru usi si patru locuri si cu un acoperis specific modelelor coupe. Partea frontala este aproape identica cu ceea ce intalnim la SUV-ul X5. Singura diferenta notabila o gasim la bara frontala, care este inspirata din linia de design a conceptului CS.

Oglinzile laterale primesc o alta infatisare in cazul X6. Conceptul X6 aduce si noutati tehnologice, la trenul de rulare si la sistemul de control al stabilitatii care este combinat cu sistemul de tractiune integrala xDrive AWD.

Constructia lui X6 a pendulat in jurul ideei de stabilitate, tehnologia implementata aducand o siguranta deplina in comportamentul masinii. Dinamica tractiunii si controlul perfect al stabilitatii fac din X6 un model cu performante unice.

Motorizarile propuse pentru viitorul model sunt cele existente pe actualul SUV X5.

Pe langa conceptul X6 Sports Activity Coupe, BMW a prezentat si o versiune Active Hybrid a prototipului adus la Frankfurt. Versiunea hibrid a conceptului X6 este cu 20% mai economica decat versiunea de baza a prototipului. Motorul electric prezent pe X6 Hybrid este dezvoltat in parteneriat cu GM si Mercedes. Versiunea ecologica se diferentiaza de cea de baza si la infatisare. X6 Active Hybrid prin jantele disticnte si culoarea in care este prezentat.

Comentarii (24)

  • ovidiu
    URATA
    bai ce au facut astia de la BMW erau beti sau prosti chestia asta este probabil cel mai urat BMW facut vreodata si una din cele mai urate masini lansate in ultima vreme trebuia evitat neaparat un x5(ca sa nu supar fanii BMW)reprezinta o alternativa mai buna
    0 0
  • Iulian
    Intr-adevar...
    Nici X5 nu poate candida la titlul de Cel mai frumos SUV, insa X6 e cam uratel. Arata ca o caricatura de masina sport cu roti mari.
    0 0
  • Sylver
    Dap
    Da, e chiar urata masina.
    0 0
  • VOUA VI SE PARE URATA/
    0 0
  • nu prea
    ba mia imi place...e adeavarta mai are pavilion de coupe dar e in 4 usi cine a ami facut asta??si spatele te rupe...deci e faina
    0 0
  • Ilie Miclea
    E super
    Arata exceptional aerodinamica masinii, are presanta si eleganta.
    Cei care au o alta parere sunt ori de la o firma concurenta, ori s-au obisnuit cu masini tip "DaCia".
    Superba masina! Mi-as dori si eu una...
    1 0
  • ovidiu
    fiti seriosi
    arata ca un ssangyong actyon deci palunga ca este hidoasa mai este si un plagiat(BMW copie dupa un ssangyong am trait sa o vad si pe asta)cu toate ca sunt fan BMW totosi voi considera x6 un mare kkt repet arata ORIBIL
    1 0
  • PT OVIDIU
    vezi ca s-a deschis peste drum optinova, dai si tu o fuga p-acolo sa schimbi dioptriile.
    Care e asemanarea intre Actyon si X6 expertule?

    Arata foarte bine in poze, imi inchipui in realitate...
    Au intrat cei de la BMW cu X6-le in segmentul SUV-urilor mici si mai putin poluante, cred ca asta a fost scopul lor
    0 1
  • Gabriel
    Frumosa nu cred ca se poate spune ca este ..se poate spune ca este ciudata , ca nu este primul model de pe piata care incearca acesta volumetrie , ideea insa de SUV - sportiv , cu acoperis turtit nu mi se pare stralucita .
    0 0
  • trifoi
    arata tare fain si imi place ca s-au gandit sa scoata si versiune hibrid! bravo lor! :P
    0 0
  • Ovidiu
    Hidos si inutil.
    0 0
  • dementu
    nu mai criticati voi
    nu mai criticati voi,,, o sa vedeti ca o sa rupa in doua suv-uri recunoscute,,, duce mult spre cayenne
    0 0
  • skrdamaster@yahoo.com
    Are alura de Actyon sau cum ii zice la masina aia.

    Si cum sa semene cu Porsche?! :))

    Nici mie nu-mi place, in special fundul mi se pare nereusit.

    In rest, nu are cum sa fie naspa, doar ii BMW....
    0 1
  • bibita
    marfa
    e super masina, cel mai tare model scos de BMW, abia astept sa-l vad la SIAB....poate ma pricopsesc cu unu.
    0 0
  • audist
    pt x si zero
    1. e suv de mari dimensiuni. 2. arata excelent dupa parerea mea, un design unic si placut chiar interesant
    0 0
  • DAkkkAR
    dificil
    Pe bucati masina arata exceptional, dar ca un tot unitar e un pic ciudata.E o masina de nisha desi sunt convins ca nu asta va fi forma finala. Se va vinde oricum..
    0 0
  • mkedge
    sunt fan bmw..x6 e ok. si ..x5 e cel mai frumos suv..clar..e barbatesc
    0 0
  • interesant
    obseerv ca parerile sunt impartite in legatura cu felul in care arata x6.Cred ca este o alternativa interesanta la un x5,doar daca x5 vi se pare cam banal...Adevarul e ca Mercedes a dat lovitura cu cls ca o combinatie intre coupe si sedan.Dar o combinatie Suv/Coupe?Nu sunt sigur...asta ramane de vazut
    0 0
  • arata senzational
    x6 e cel mai frumos suv de pe piata,arata foarte bine cu formele astea mai agresive,x5 e mai clasic la design e pentru conservatori dar daca vrei ceva mai extravagant si mai sport x6 este optiunea perfecta.
    0 0
  • Prosti
    Ba oameni idioti care sunteti!! Voi nu aveti ce face sa va dati cu pareri?? Cum poti sa zici ca aceasta masina e urata?
    0 0
  • de bo$$
    super tare
    Dak arata asa in poze! Voi va dati seama cum o sa arate in realitate?? O sa iti pice fata cand o sa-l vezi......"e super tare" bv BMW
    0 0
  • e super
    bmw x6 e mai misto dekt x5 sau x3 e mai sport si mai puternic
    1 0
  • Ba baieti toti astia care tot lasati com aici e posibil ca voi nici masini sa naveti dar comentatii mult prost si fara rost BMW X6 este o masina cu adevarat frumoasa si foarte dotata mergeti cu una si o sa va convingeti eu nu detin una dar am condus una al unui priete si credetima ca e tare voi nu mai cititi nu vedeti ca toata lumea cumpara de la bmw ex:mercedes cumpara motoare de acu de la bmw,rol roys,noul model va fi pe sasiul de la seria7 si cu teh idrive daca restu is asa de buni de ce nu fac eii
    0 0
  • super tare bmw
    dak voua vi s pare urata majina...bmw cel negru nu este deloc schimbat fata d cel d p piata dacat geamurile negre ji jantele....dar cel active hybrid e super tare.....m intrb dak s va pastra beculetele d l portagaj ji d l usi q active hybrid
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru