Acoperisul 4 in 1

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.03.2007
Austriecii de la Magna Steyr au prezentat la Salonul de la Geneva un acoperis rabatabil care poate fi configurat in patru pozitii diferite.

Magna Steyr, companie care asambleaza automobile pentru brand-uri celebre, a prezentat la Geneva MILA Future, un acoperis rabatabil, inovativ, pentru vehiculele coupe-cabriolet.

Inovatia consta in cele patru moduri de configurare a acoperisului pe care le pune la dispozitie MILA Future: coupe, landaulet, roadster si copster (targa). Tehnologia introdusa de Magna Steyr consta intr-un acoperis alcatuit din doua parti componente, retractabile: prima parte este acoperisul propriu-zis si a doua capacul. Integrate in acestea este luneta mobila.

Configuratia coupe a acoperisului ofera o linie fluenta si un spatiu mare al portbagajului.

In pozitia landaulet acoperisul ramane deasupra, protejand pasagerii de razele soarelui, in timp ce luneta coboara inauntrul portbagajului.

Pozitia roadster a acoperisului ofera cu 20% mai mult spatiu in portbagaj decat modelele actuale.

In configuratia copster, acoperisul este o combinatie intre coupe si roadster, dupa cum o spune si numele: acoperisul este strans in portbagaj dar luneta ramane in pozitia coupe oferind o senzatie de libertate dar si de siguranta.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru