Acoperisuri placate cu aur pentru pretentiosi

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 26.08.2008
Cei care au deja o masina scumpa dar vor sa o personalizeze intr-un stil opulent, exista acoperisurile placate cu aur.

De multe ori o masina scumpa nu satisface gusturile celor mai exigenti clienti. De aceea unii apeleaza la ajutorul unor tuneri dispusi sa instaleze cele mai scumpe accesorii.

O companie londoneza, botezata Alchemist, s-a specializat mai nou in placarea acoperisurilor cu aur de 24 de karate. Cei mai pretentiosi fani ai modelelor exotice pot alege astfel sa isi personalizeze masina cu un accesoriu care sa sublinieze si opulenta.

Alchemist foloseste un procedeu deja patentat care vopseste acoperisul masinilor cu o folie din aur. Pentru cei mai pretentiosi, Alchemist poate placa acoperisul si cu pietre pretioase, care sa sublinieze si mai bine opulenta.

Preturile pentru acest pachet exclusivist pornesc de la 15.700 de euro si se opresc undeva cu mult peste. Pentru a garanta exclusivitatea si autenticitatea lucrarilor, Alchemist ofera si un numar de inregistrare si un certificat de garantie. Acoperisul placat cu aur poate fi oricand asortat cu o grila aurita si pietre pretioase.

via | CarScoop

Comentarii (12)

  • marius
    nu vreau sa`mi imaginez ce`o sa se`ntample cand o sa vada hotii nostrii stirea asta :)))
    0 0
  • Gangsta
    Parca lipseste din imagine tiganul care racaie plafonul de aur...
    0 0
  • cata prostie
    ce "frumos", aur 24k pe masina, cool!, e asa faci cand ai prea multi bani si te prostesti la cap.
    0 0
  • Manelisti
    Inseamna ca au si englezii manelistii lor. Trimiteti-i stirea asta lui Guta, Adi Minune, Vali Vijelie, si o poate lansam o moda si pe la noi, ulterior o sa vedem si masini cu imitatie de aur, poate chiar si niste inele la roti, cine stie...
    0 0
  • zaaaaaai
    bz
    merg si eu in anglia inarmat cu un spaclu :))
    0 0
  • Nu numai capotele!!!
    Oamenii astia au placata cu Aur de 24 chiar si hartia igienica. E inuman cat pot sa sufere cei bogati din cauza purcoiului de bani.
    Trebuie ajutati!
    Pentru echipa Automarket: pot sa imi las numaru contului aici? Cei bogati ar putea sa transfere surplusul in contul meu.
    0 0
  • cred ca o sa apara si la noi imitatie la tarani pe logan,megan,clio si alti bolizi..
    0 0
  • mda
    dupa cum unii stiu in timisoara este un ML,in arad este un hummer, si nu numai asa k deja au inceput cu placatul grilelor, manerelor de la usi sigle asa k asta nu e decat o continuare
    1 0
  • dadada
    CE BINR IMI PARE ! CREDEAM CA NUMAI LA NOI.......DAR VAD CA "BUNUL GUST" TZIGANESCO-TZARANESC EXISTA PESTE TOT !!!! URAAAAAAAA !
    0 0
  • sunshine64sm
    Si ar costa sa-mi fac Loganu ?
    Si dache eu me duce la baietii ceia de baieti, si-mi trag Loganu cu aur pe acoperis, oare chit m-ar costea ? Ca va dati seama ce ochi ar benocla ceia din tribul meu, ar pica pe spate. Pentru ca am cea mai bengoasa masina de pe planeta, si vreau sa arate si mai tare. In ultima clipita am refuzat o masina de aia care arata ca o cutie, ceva parca has 2 zicea ca se cheama, ca mi-o placut mai tare masina care o am. Si va dati seama, nu ?, ca la Loganu meu de culoarea roz se merge perfect cu galben pe deasupra, nu ?! Va rog, daca puteti sa-mi dati un sfat...
    0 0
  • prudentul
    cireaÅŸa de pe tort
    ...ar fi nişte găinaţ de porumbel pre 'coperişul cel galbăn.
    0 0
  • mhhhhhhhhh e veche
    sunt din brasov si va pot spune ca faza cu placatu e veche la noi in tara, a fost deschisa pt o anumita perioada de timp in bv o firma specializata in placarea cu aur,aveau baieti expuse un bmw seria 5 si toureg si vreua sa va zic ca era cea mai mare tiganie pe care am vazuto pe o masina, dar se pare ca moda a ajuns i pe la case mai mari
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru