Acura Advanced Sport

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 08.01.2007
Honda a dezvaluit in premiera la Salonul Auto de la Detroit conceptul Acura Advanced Sport. Acesta va sta la baza noii generatii a modelului NSX.

Noul concept Acura Advanced Sport a fost dezvaluit in premiera la Salonul Auto de la Detroit. Conceptul va sta la baza noii generatii a supercar-ului NSX, care se asteapta a fi lansata la Salonul Auto de la Tokyo de anul acesta.

Prototipul Acura are un look super-sportiv specific masinilor exotice si este proiectata sa incorporeze un motor V10. Advanced Sport este echipat cu un sistem inovativ pentru tractiunea din spate denumit de cei de la Honda Super Handling All-Wheel Drive (SH-AWD).

Potrivit presedintelui Honda, Takeo Fukui, "o masina ca aceasta va insuma tehnologia avansata si se va potrivi intru totul pasiunii noastre pentru performanta".

La exterior se observa garda la sol foarte mica si jantele fata de 19 inch si cele spate de 20 de inch. Rotile includ discuri de frana de carbon ceramic ventilate. Desi modern la prima vedere, Acura Advanced Sport preia numeroase linii de la ultima generatie a lui NSX, dintrcum sunt blocurile optice spate subtiri si alungite si cockpit-ul negru.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru