Acura Sedan concept!

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 30.11.2006
Cum sa realizezi un sedan concept modern, luxos si care sa-si pastreze caracteristicle clasice? Designerii de la Acura au dat raspunsul corect: vezi fotografiile!
Acura "Advanced Sedan Concept” si-a facut debutul mondial la Salonul Auto de la Los Angeles. Prototipul a fost realizat de echpa de designeri Acura din Los Angeles.

Linia conceptului ilustreaza un exterior modern, puternic si luxos. John Mendel, senior vice-presedinte la Acura, a declarat:” Advanced Sedan Concept ilustreaza masina Acura cu un design modern si un stil nemaintalnit. Echipa noastra de design are un rol semnificativ in adoptarea formelor pentru viitoarele modele, trebuie sa ne asteptam ca viitoarele produse sa reflecte acest progres a unei gandiri stilistice avansate”.

Principalul scop in desenarea acestui concept a fost crearea unui concept sedan care sa redea un exterior generos si elegant. Acura a vrut sa arate un concept in care principala caracteristica este implementarea solutiilor ultra-moderne pe un fond clasic.

Acura este divizia de lux de la Honda, iar prezenta luxului nu putea lipsi din arhitectura acestui prototip sedan. In ceea ce priveste aspectele tehnice, Acura concept vine cu jante de aluminiu de 22 inch pe fata si 23 inch pe spate.
Discuri de frana puternice, etrierele si prizele de aer pentru racire compun elementele tehnice de la nivelul rotilor. Din interiorul luxos pasagerii se pot “conecta” la lumea de afara prin intermediul acoperisului construit integral din sticla. Elementele partii frontale redau agresivitatea, prin grila de aluminiu in forma unui”V” larg care incorporeaza emblama Acura realizata din cristal. Farurile redau o forma unica, ascutita, care urmareste ideea grilei, si sunt desenate dupa ideea prizelor de aer.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru