Aflat sub contract cu Kia, Rafael Nadal si-a cumparat un Aston Martin DBS

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 16.02.2009
Desi a primit un Kia Sorento la volanul caruia se infatiseaza atunci cand intalneste presa, tenismanul Rafael Nadal conduce in timpul liber un Aston Martin.

Chiar daca tenismanul Rafael Nadal pare "prins" de Kia prin contractul pe care l-a semnat cu producatorul coreean, numarul 1 mondial in tenis traieste pe cai mari, si mai ales multi. Desi a primit cadou din partea Kia un Sorento, pe care il conduce atunci cand iese in fata presei, Nadal si-a cumparat recent un Aston Martin DBS, pe care il conduce de placere, in zilele sale libere.

Exemplarul sportivului spaniol reuseste o viteza maxima de 302 km/h, o acceleratie 0-100 de 4.3 secunde si dispune de un motor V12 de 5.9 litri care dezvolta 517 CP si 570 Nm.

Contractul lui nadal cu producatorul coreean a fost prelungit anul trecut, urmand sa se incheie in 2011. In timpul colaborarii cu Kia, Nadal a devenit numarul 1 mondial in clasamentul ATP, depasindu-l pe elvetianul Roger Federer.

via | Leblogauto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru