Al doilea Ypsilon!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 04.09.2006
Noua generatie Ypsilon isi va face aparitia la Salonul Auto de la Paris. Este vorba insa doar de o schimbare estetica subtila.

Aveti in fata primele fotografii care apartin lotului oficial de imagini ale noii generatii Lancia Ypsilon. Noul model va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris.

Ypsilon 2 beneficiaza de o noua parte frontala, chiar daca calandrul si forma farurilor nu sufera modificari. Se observa in principal disparitia parasocului, atat in fata cat si in spate. Este de notat si forma noua a spoilerului posterior, subliniata de o bara subtila cromata. Aceste modificari nu sunt total noi, ele fiind anuntate de conceptul Ypsilon Sport, prezentat la Geneva.

Trecem la dotarile tehnice ale noului model, care va fi disponibil in compania motoarelor de 1.2 litri/60 CP, 1.4 litri/77 CP si 1.4 litri 16v/95 CP. In plus, Multijet-urile de 1.3 litri/75 Cp si cel de 1.3 litri/90 CP completeaza oferta marcii. O varianta sport, motorizata de un diesel de 150 de cai putere, va fi prezentata la Salonul de la geneva, din martie 2007.

Versiunile puternice pe benzina si cele diesel vor putea fi comandate impreuna cu o cutie de viteze automata DFS (Dolce Farniente System).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru