Al patrulea Pajero

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 08.09.2006
Mitsubishi va lansa la Paris a patra generatie a lui Pajero. Desi la exterior seamana cu precursorul sau, interiorul si partea tehnica sunt schimbate in totalitate.

Noul Mitsubishi Pajero va fi lansat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris. Este a patra generatie a clasicului off-roader Mitsubishi, unul dintre cele mai vandute modele de teren create vreodata: 2.5 milioane de exemplare vandute de la debutul sau pe piata, in 1982.

Printre noutatile principale se numara un nou motor turbodiesel de 3.2 litri cu patru cilindri si injectie directa care scoate 170 de cai si un motor V6 de 3.8 litri pe benzina. O alta premiera este sistemul de tractiune integrala Super Select 4WD-II, care dispune de posibilitatea de cuplare cu un pachet de control al tractiunii ASTC*2. Sunte reinnoite plansa de bord si multe dintre elementele din habitaclu, desi exteriorul este aproape identic cu cel al generatiei precedente.

Acelasi Salon Auto de la Paris va fi gazda versiunii Pajero Evolution, modelul care va concura in viitoarea editie a Raliului Paris-Dakar.

Comentarii (1)

  • georgescu vasile
    mitubisi pajero
    mai multe informatii despre mitubisi pajero noul model
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru