Alfa 169, sedan de lux

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 23.11.2006
Alfa Romeo va intra in 2009 pe piata cu un sedan de lux bazat pe platforma lui Maserati Quattroporte.
Alfa Romeo planuieste construrea unui sedan de lux bazat pe viitoarea generatie a lui Quattroporte catre apartine brandului infratit, Maserati.

Modelul de patru usi ar putea fi numit 169 si va fi primul model cu tractiune pe spate in 17 ani pentru Alfa Romeo, dar toate acestea in 2009, cand viitorul 169 va fi scos pe piata. Atat versiunile de motorizare V6 si V8 sunt asteptate sa fie prezente pe viitorul sedan de lux.

Alfa 169 ar putea avea acelasi motor V8 ca si 8C Competizione. Desi proiectantii de la Alfa Romeo s-au gandit initial la construirea unui model cu tractiune pe fata, lipsa posibilitatilor logistice de a construi un model atat de lung in asemenea conditii tehnice, a determinat producatorul italian sa mearga pe varianta tractiunii pe spate, care va avea un succes mult mai mare pe piata americana, unde italienii planuiesc sa revina.

Va prezentam fotografii realizate in photoshop cu posibilele infatisari ale viitorului sedan Alfa 169.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru