Alfa Junior va fi de fapt "Racer"

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.03.2007
Alfa Romeo a anuntat ca va lansa un model de clasa mica care se va numi Racer si nu Junior cum se zvonise initial. Mini-modelul va avea 230 de cai.

Antonio Baravalle, director executiv Fiat, a anuntat ca Alfa Romeo se pregateste sa lanseze o masina de clasa mica, care se va chema "Racer", desi zvonurile initiale anuntau ca modelul se va numi "Junior". Micul model va fi prezentat cel mai tarziu anul viitor si va fi construit pe aceeasi platforma cu Fiat Grande Punto. Motorizarile vor include si o varianta revizuita a versiunii turbo de 1.4 litri de la Fiat, versiune care dezvolta 180 de cai putere. Versiunea de top va fi una de 230 de cai putere, proveniti de la un motor turbo de 1.8 litri.

Alfa Romeo intentioneaza sa adopte si o noua denumire a modelelor, renuntand treptat la indicativele numerice. Interioarele vor primi si ele o noua infatisarea, Alfa dorind sa renunte la aspectul retro actual. Modelele revizuite 159 sedan, Brera si Spider vor fi primele care vor marca noul trend al design-ului interior Alfa, odata cu relansarea brand-ului in Statele Unite.

Noua generatie a micului hatchback 149, va aparea la numai trei luni dupa lansarea modelului "Racer".

149 va primi o platforma noua si un sistem inovativ de suspensie care a dublat costurile de dezvoltare a modelului. Noul hatchback va fi urmat de lansarea primului crossover Alfa si de modelul 169 sedan.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru