Alfa la Frankfurt: un 147 in editie limitata

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 03.09.2007
Alfa Romeo nu aduce niciun model nou la Frankfurt, dar lanseaza o serie limitata pentru 147: C'N'C CoSTUME NATIONAL.

Pana astazi, Alfa Romeo nu a prezentat nimic oficial legat de standul sau de la Frankfurt. Dupa lansarea trio-ului de succes Brera, Spyder si 8C Competizione, italienii iau o pauza de modele noi si prezinta o editie speciala 147 inspirata din lumea muzicii si dedicata, spun ei, "factorului multimedia si culturii de strada". Modelul care va fi expus in premiera mondiala la Geneva se numeste C'N'C CoSTUME NATIONAL, este modelat si desenat la exterior de catre stilistul italian Ennio Capasa.

Masina se individualizeaza prin nuanta caroseriei (Bianco Eldorado perlat), prin teava dubla de esapament, prin oglinzile laterale negre si mai ales prin jantele de 17 inch inedite. Interiorul nu a scapat nici el "tratamentului" estetic al lui Capasa. Scaune imbracate in piele Alcantara si in general o nuanta neagra generala puternic contrastanta cu ce afiseaza masina in exterior. In plus, tahometrul are ond rosu iar nuanta luminilor de bord bate spre alb intr-o incercare de imprimare a unei imagini sportive.

Versiunea care va fi prezentata la Frankfurt vine cu un motor JTDM de 1.9 litri si 150 CP, asistat de sistemele VDC, ASR, ABS, EBD si de sase airbag-uri. Optional, cei care aleg in continuare aceasta versiune vor putea alege un sistem audio Bose cu sobwoofer, suspensii coborate, faruri Xenon si navigatie prin satelit.

Si, pentru ca totul sa poarte un aer exclusivist (vezi exemplarele limitate ale lui 8C Competizione), Alfa 147 C'N'C CoSTUME NATIONAL va fi produsa intr-o serie limitata la 1000 de exemplare.

Comentarii (3)

  • nebunu
    m-am saturat de atatea editii speciale la 147....in loc sa fii prezentat un concept care sa prefigureze 148 sau 149 cum s-o chema.......ca nici ei nu styu..........
    0 0
  • "Modelul care va fi expus in premiera mondiala la Geneva se numeste C'N'C CoSTUME NATIONAL."
    deci va fi expus la Geneva sau la Frankfurt?
    0 0
  • E ca si cum...
    ... Dacia s-ar duce la salon cu un Logan editie speciala "Sophia Vicoveanca" care ar avea toale tesute pe post de covorase si clop la oglinda.
    Motorul ala e bun dar a aparut de demult si daca duci un 147 la o casa de tuning chiar di in Romania scoti ceva mai special din el.
    Alfa poate mult mai mult de atat (vezi 8C care e probabil cea mai frumoasa masina din toate timpurile, nici nu mai conteaza cat e de buna) dar de data asta le-a fost lene. La situtatia lor nu era cazul, dar sunt totusi italieni si asta are si parti nu tocmai fericite.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru