Alfa Romeo 147, trei editii speciale

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 03.08.2007
Pentru a marca sfarsitul generatiei 147, Alfa Romeo a lansat trei editii speciale botezate Sportiva, Blackline si Colezzione.

Pentru fanii modelului 147, Alfa Romeo a pregatit trei editii speciale pentru a marca incetarea productiei odata cu lansarea noii generatii 149. Cele trei editii se vor numi Sportiva, Blackline si Collezione si vor fi disponibile doar pe modelul 2008.

Sportline va veni echipata cu jante din aliaj, de 17 inch, un sasiu sportiv, volan imbracat in piele si un bodykit mai sportiv cu proiectare integrate in spoilerul frontal. Editia Blackline va fi echipata cu un acoperis vopsit in culoarea neagra, jante de 18 inch din aliaj, oglinzi retrovizoare din aluminiu, etriere de culoare neagra si un nou spoiler spate. Pentru Colezzione, Alfa a pregatit jante de 17 inch si un interior imbracat in piele.

Toate cele trei versiuni vor fi disponibile impreuna cu doua propulsoare pe benzina si doua pe motorina care dezvolta intre 105 si 150 de cai putere

Comentarii (1)

  • Atentie...
    s-ar putea crede ca in curand va aparea Alfa 149. Cele 3 editii vor sta pe piata pana in 2009 cand va aparea Alfa 149.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru