Alfa Romeo 159, facelift pentru Geneva

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 20.02.2008
Alfa Romeo a pregatit un facelift pentru versiunile sedan si break ale modelului 159.

Esential

45 de kg mai putin are noua Alfa Romeo 159.

Alfa Romeo a prezentat primele imagini cu 8C Spider, versiunea cabrio a modelului 8C Competizione. Standul italienilor de la Geneva va cuprinde pe langa bijuteria anuntata si versiunea restilizata a modelului 159.

Alfa Romeo a anuntat pregatirea unui facelift minor pentru gama modelului 159. Restilizarea lui 159 va fi usor resimtita la design, partea mecanica si cea tehnica. La exterior, facelift-ul aduce ca noutati un set de trei noi nuante, Ice White, Crystal Blue si Grey indigo precum si o gama de jante de 16 si 17 inch.

Modificarile aduse interiorului cuprind un display multifunctional si finisaje din titan. Principalele noutati pregatite de Alfa Romeo le gasim sub capota. Italienii au pregatit doua noi motorizari pe benzina.

Este vorba de propulsorul de 1.8 litri si 140 CP si motorul de 2.2 litri de 185 CP. Iubitorii diesel-ului pot opta pentru motorul de 1.9 litri turbo-diesel disponibil in versiunea de 120 si in versiunea de 150 CP. Pe langa aceste motoare, Alfa anunta pregatirea unei versiuni de top, sustinuta de un V6 de 3.2 litri si 260 CP.

Noua varianta a modelului 159 va fi cu 45 de kg mai usoara, datorita folosirii aluminiului.

Via | Alfa Romeo

Comentarii (2)

  • arata super
    arata super cum e de obicei alfa romeo"cuore sportivo"dar in poze e vrsiunea cu facelift?
    0 0
  • nu era vorba ca aduc si viitorul Alfa Junior la Geneva???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru