Alfa Romeo 8C Spider va exista in serie

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 25.06.2007
Iubitorii lui 8C Competizione pot exulta. Modelul Alfa Romeo va avea si o versiune cabrio in productia de serie.

Desi vestea plutea prin aer de ceva vreme, ea nu a fost oficiala pana astazi. Alfa Romeo 8C Spider, versiunea cabrio a lui 8C Competizione, va fi produsa in serie si va iesi pe piata la sfarsitul anului viitor. O veste cum nu se putea mai buna pentru cei care isi doreau acest model, mai ales in conditiile in care stocul limitat al versiunii acoperite a fost luat fara ca vreun roman sa fi apucat sa o cumpere.

De altfel, situatia nu se schimba: cei care isi doresc Alfa 8C Spider vor fi nevoiti sa se mobilizeze devreme pentru a mai prinde vreun exemplar. Aste pentru ca Alfa 8C Spider va fi produsa in mai putin de 500 de exemplare iar pretul sau de vanzare va fi de 180.000 de euro. Este adavarat, si in cazul lui Competizione numarul initial de exemplare produse trebuia sa fie 500 iar acesta s-a dublat intre timp, intre nu strica sa va grabiti cu comanda in cazul in care va doriti foarte mult modelul italian.

Comentarii (2)

  • 8c
    un alt spanak italian marca fiat....la banii astia te gandesti serios sa achizitionezi un ferrari
    0 1
  • Laurentiu
    8c
    Care Ferrari e facut de cine? de VW?!?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru