Alfa Romeo a dezvaluit o editie limitata a lui Brera

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 27.07.2009
Alfa Romeo Brera va fi oferita si intr-o editie limitata, care va fi produsa in doar 900 exemplare. Modelul are un pret de pornire de 32.200 euro.

Italienii de la Alfa Romeo au dezvoltat o editie limitata a modelului Brera, intitulata "Italia Independent". Versiunea limitata a lui Brera va fi construita in doar 900 de exemplare ,care vor fi disponibile atat in Europa, cat si in Japonia si Australia. Acest model va beneficia in premiera de materiale precum Kevlar sau Gore-Tex, alaturi de lana si casmir. Pe langa asta, noul Alfa Romeo Brera Italia Independent este primul model de serie care primeste o nuanta de vopsea opaca, care imita finisajul titaniului.

Modelul poate fi echipat cu un propulsor JTS de 2.2 litri si 185 CP sau cu o unitate V6 de 3.2 litri si 260 CP. Ambele propulsoare sunt oferite alaturi de o transmisie cu sase rapoarte, oferita atat in versiune manuala, cat si in versiune Selespeed sau Q-Tronic. Unitatile echipate cu motorul V6 sunt disponibile si cu tractiune integrala Q4.

Interiorul noii versiuni Alfa Romeo Brera este imbracat in piele neagra, cusuta cu fir de culoare rosie. Ornamentele interioare sunt fabricate din aluminiu polisat sau din fibra de carbon, in functie de locul in care acestea au fost amplasate.

Cadranele ceasurilor de bord au marginile vopsite in rosu, iar pedalele au fost inlocuite cu elemente din aluminiu. Pe langa asta, editia limitata a lui Alfa Romeo Brera ofera un nivel de echipare bogat, care include un sistem audio Bose si un sistem de navigatie. In Italia, pretul de baza al versiuni 2.2 JTS Selespeed este de 32.200 euro.

Via | AutomobilesReview

Taguri: Alfa Romeo, Brera

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru