Alfa Romeo a livrat primul 8C Competizione

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 27.11.2008
Alfa Romeo s-a intors in America in stil mare. Primul model 8C Competizione a fost livrat unui colectionar american.

Esential

500 exemplare Alfa Romeo 8C Competizione vor fi construite.

Primul Alfa Romeo 8C Competizione destinat piatei americane a ajuns peste Ocean, in mainile lui James Glickenhaus, un colectionar inrait. Prin aceasta livrare, Alfa Romeo s-a reintors pe piata din America de Nord. Compania italiana planuia relansarea marcii pentru anul 2011, dar a facut o exceptie pentru un model destinat  celor mai pasionati clienti ai sai din SUA.

James Glickenhaus s-a declarat mandru ca este primul client american care primeste un Alfa Romeo. Dupa ceremonia de inmanare a cheilor, care a avult loc la un dealer din Colorado, clientul a plecat cu masina in lume pentru a aprecia mai bine calitatile dinamice ale modelului. Alfa Romeo 8C Competizione va fi produs intr-o serie limitata de 500 unitati.

Supercar-ul italian a fost proiectat de Centrul de Stil Alfa Romeo si prezinta o serie de linii suple care il fac sa fie unul dintre cele mai apreciate modele ale marcii. Afla 8C Competizione este echipat cu un motor V8 de 4.7 litri care dezvolta 450 cai putere, pusi pe sosea cu ajutorul unei cutii de viteze robotizate cu sase trepte.

Clientii Alfa Romeo din Statele Unite ale Americii vor putea beneficia de numai 85 de exemplare ale lui 8C Competizione, cele 84 exemplare ramase urmand sa fie livrate clientilor pana la sfarsitul acestui an.

Via | CarFanatic

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru