Fiat amana relansarea Alfa Romeo in America

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 27.10.2008
Fiat a amanat cu inca un an relansarea marcii Alfa Romeo in Statele Unite ale Americii.

In anul 2006 Fiat a confirmat zvonurile care prevedeau relansarea marcii Alfa Romeo in Statele Unite ale Americii. Relansarea era prevazuta pentru anul 2007, dar a fost amanata pana in 2010. Presedintele grupului Fiat, Sergio Marchionne a anuntat saptamana trecuta inca o amanare a relansarii marcii Alfa Romeo in Statele Unite ale Americii.

“Ar fi absurd sa investim in relansarea marcii Alfa pe piata subreda din America” , a declarat Sergio Marchionne. Amanarile repetate ale lansarii denota faptul ca grupul Fiat este neinteresat de relansarea marcii Alfa Romeo in America, sau ca acestia nu au dezvoltat inca o strategie care sa contracareze efectele crizei economice pentru acest brand. 

Relansarea brand-ului Alfa Romeo in Statele Unite ale Americii a fost stabilita pentru anul 2011. Aceasta amanare este neobisnuita pentru o companie cu anvergura, cum este grupul Fiat. In comparatie, grupul VW nu a amanat constructia fabricii sale din Tennessee, cu toate ca a fost si acesta afectat de criza.

Via | Carscoop

 

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru