Alfa Romeo are un viitor in China

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 23.04.2007
Sergio Marchionne, boss-ul Fiat, a declarat ca doreste sa produca modele Alfa Romeo in China.

Sergio Marchionne, CEO Fiat, a declarat recent ca spera sa poata produce Alfa Romeo in China, prin intermediul unui parteneriat cu Chery.

Boss-ul grupului Fiat a declarat:”Ideea mi se pare foarte buna si o vom face, dar mai intai trebuie sa ne asiguram ca Chery poate produce masini Alfa Romeo adevarate, vorbind in termeni de tehnologie si calitate”.

Frica privind calitatea masinilor produse in China inca dainuieste in lumea auto, dar Fiat are o experienta de colaborare cu Chery. "Acum ne straduim sa realizam un parteneriat pentru Afla", a mai declarat Marchionne. Fiat a mai facut afaceri in China cu compania Nanjing, dar ultimele zvonuri arata ca italienii doresc sa renunte la acest parteneriat pentru unul cu Chery.

Ofensiva italienilor pe piata asiatica este cauzata de faptul ca Fiat a pierdut mult teren in aceasta regiune in fata brandurilor germane si americane.

Marchionne a mai spus ca Fiat studiaza posibilitatea lansarii unui model low-cost pe piata europeana.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru