Alfa Romeo Mi.To GTA: 1.75 litri, 230 CP

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 24.06.2008
Alfa Romeo pregateste versiunea de top Mi.To GTA, care se anunta a fi cel mai puternic model al clasei sale.

Esential

230 de cai putere va avea Alfa Romeo Mi.To GTA.

La scurt timp dupa prezentarea primelor informatii si fotografii oficiale, Alfa Romeo Mi.To mai straneste o data intersul lumii pasionate de automobile. De data aceasta este vorba despre versiunea de performanta al hatchback-ului italian, Alfa Romeo Mi.To GTA.

Varful de gama al noului model Mi.To ar putea aparea pe piata in vara anului viitor, cand se va afisa cu un motor de 1.75 litri care va distribui cei 230 CP catre puntea fata.

Pentru obtinerea celor 230 CP, inginerii Alfa Romeo au implementat tehnologia injectiei directe, ajustand, in acelasi timp, si un supraalimentator.

Oficialii Alfa Romeo se lauda deja ca Mi.To GTA va fi cel mai puternic model din clasa sa, depasind Mini Cooper S, spre exemplu, cu cateva zeci de cai putere.

Motorul de 1.75 litri cu patru cilindri in linie si 230 cai putere prevede acelasi deplasament ca si propulsorul folosit de Alfa Romeo pe modelele Giulia si Giuliettas in anii ’60.

Via | Leftlane  

Comentarii (1)

  • cozappz
    Cai Putoare
    Ce-mi tre' 1000CP? ca pe dorobanti sa fac curse nu e liber dact noaptea si atunci te omoara aia cu lamborghini.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru