Alt record mondial: 273 de Mini-uri intr-un sir

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 13.06.2007
Un sir de 9 km alcatuit din 273 de Mini-uri, organizat in Virginia Beach, a stabilit un nou record mondial.

Se pare ca este o moda la stabilit recorduri mondiale, prin prezenta mai multor exemplare ale unei marci intr-un loc in acelasi timp.

Dupa ce Ferrari a lasat pe toata lumea cu gura cascata la Silverstone, unde au organizat o parada cu 385 de exemplare, astfel de idei le-au venit si altora. A venit randul ca masinile Mini sa stabileasca un record mondial.

Cu toate ca este o companie britanica, evenimentul care a marcat intrarea in Guiness Book s-a desfasurat in Virginia Beach unde au fost adunate 273 de exemplare Mini, atat modele mai vechi cat si mai noi.

Cele 273 de masini Mini s-au aliniat intr-o linie neintrerupta cu o lungime de peste 9 kilometri. Caravana a fost dusa in trena de Rudy Boesch, finalist al show-ului de televiziune „Survivor”, iar dupa 40 de minute sirul cu cele 273 de Mini-uri a parcus lungimea de peste 9 km si a stabilit un nou record mondial.

Precedentul record a fost stabilit anul trecut la Londra, unde participasera doar 269 de exemplare Mini.

Comentarii (3)

  • altfel
    ar trebui romani sa organizeze ceva similar cu loganul "
    0 0
  • Nu ii provoca, ca se vor strange toti cei 5 milioane de loganari, si vor face un sir continuu din Bucuresti pana la Timisoara, ca sa intre si ei in Cartea Recordurilor.
    0 0
  • ca7alin_boss_16
    adevarat zice ghinion
    in cat despre logan cel d 1.5 DCL (Turbo Disel ) nu are nici demaraj in el ....:| io am mers q unu iam dat blana in 1-ia ji ...:| un pic demaraj mai demaraj are un fiat uno din 85:|tot disel fara turbo:)) aja k loganu e km opraff;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru