Comentarii (9)

  • consum
    De remarcat este consumul de 9,4/100km
    9 2
  • AndreiRN
    eu am carat niste suruburi pentru Hubble
    cu iPhone-ul e usor ca suntem romani, cu aplicatia ne descurcam noi, numai mancam shaworma cu de toate cateva zile si cumparam aplicatia, mai greu e cu bmw-ul de generatie noua si mai ales cu abonamentul la internet pe iPhone... pentru ca nu-i asa un roman autentic e musai sa aibe iPhone fara net/credit.
    22 1
  • @SVIMP
    E vorba de consumul instant, cu putina daruire poti scoate si 40%.
    10 1
  • da da da :)))
    trebuia sa sara ca ars ariciul!!
    bine spus andrei!!:)))) cunosc destui care aucativa euro credit si au asemenea tel care sincer dupa parerea mea s-a autodepasit...
    6 2
  • Cristi
    Nu-mi place,nu are manele, modelul inca nu este sh ca sa pot sa-l inmatriculez la bulgari si internet nu am pe telefon ca, nu-i asa doar aifonu are internet...am vrut sa-mi iau si eu unul dar la sh nu-ti da si internet si are prea multe chestii oricum...ma pierd pana sa dau bipu
    16 2
  • Aplicatia Aupeo se poate folosi pe orice automobil echipat cu bluetooth la instalatia audio (cu diferenta ca selectiile le faci din telefon, nu din sistemul masinii).

    Net nelimitat sa ai.

    Desi eu nu am auzit de internet mobil nelimitat sau poate exista dar nu stiu eu. Costurile cu abonamentul ar fi oricum prea mari si nu s-ar merita.
    4 1
  • @
    Si cocalarii cum mai pot asculta ,,banii mei" , ,,dusmanii mei" , ,,fara numar" ?
    Sau Irina Loghin ? =)))
    7 1
  • Cristi
    @syktasy
    Exista internet nelimitat ca trafic, e limitat in debit dupa un anumit transfer (maximul de care stiu e de conexiune 4G -in fct de acoperirea si incarcarea retelei binenteles - pentru untrafic de 3Gb,iar apoi restul lunii doar G nelimitat.

    Acum mai depinde si de calitatea melodiilor care le pune aplicatia la dispozitie (admitand ca aceasta poate varia de la 32 -calitate radio internet - la cateva sute de kbps, si luand o medie de calitate de 123 kbps, asculti de 3Gb cam 54 ore...)

    Oricum GPRS-ul iti asigura suficienta banda pentru a asculta in continuare...cel putin pe radio internet am testat pt 56 kbps.
    5 0
  • Marius
    @
    Sorry ,folosesc tunein pro si mi se pare mult mai complexa aplicatia,da oricum interfata +interfata masinii fac toti banii,si e user friendly ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru