Americanii distrug masina Husseinilor

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 21.03.2007
Una dintre masinile detinute de familia lui Saddam Hussein a fost distrusa in urma unui test militar.

Lamborghini LM002, una dintre masinile detinute de Uday Hussein, fiul lui Saddam Hussein, a fost distrusa de armata americana inregimentata in Irak.

LM002, un model care se apropie mai mult de infatisarea unui tanc, a fost capturat de trupele americane la o data necunoscuta. Masina lui Uday Hussein a fost folosita pentru un test in care s-a studiat ghidarea vehicolului incarcat cu explozibili catre o tinta prestabilita. In urma acestui test masina care fusese in proprietatea familiei Hussein a fost distrusa.

Inca nu se cunosc date oficiale privind caracterul acestui test militar, nici daca soldatii americani cunosteau provenienta acestui automobil.

Comentarii (3)

  • noname00
    Americani prosti. ce au avut cu acea masina? cred ca nici nu stiau ca este un Lamborghini.
    0 0
  • desfigurel
    ce tembeli! model rar de lambo.
    0 0
  • ce tare seamana din fata cu aro
    dar modelul asta de lamborghini consuma in jur de 140-160 de litri la suta si a fost facut acum vreo 15 ani, stiu ca pe vremea aia avea un nene unu la noi in Romania, si avea montat pe el inca 1 rezervor de 200 de litri ca sa poata sa se catere linistit prin Bucegi cu el.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru