Comentarii (9)

  • SUBLIM
    O masina cool,dar cel mai mult m-a impresionat interiorul,e cu adevarat"SUBLIM' ce bine ii sta acoperit cu pielea aia alcantara in zona inferioara unde plasticul ala era de-a dreptul enervant
    9 14
  • Octavian
    masina perfecta de faimoasele "liniutze" dar pe circuit pierde in fata unui megane cu jumate din putere :)
    32 13
  • andrei
    superba masina
    absolut superb, singuru lucru care nu-mi place este scrisu ala rosu din mijlocu volanului, arata a kitsch.
    @ octavian: http://www.youtube.com/watch?v=w05QKir-oJU cam greu la depasit, ca sa nu mai discutam de conditiile care ti le ofera interiorul focusului fata de cele jalnice din megane care este ``dezbracat`` de toate.
    3 20
  • @andrei
    Nu exista niciun Megane RS ``dezbracat`` de toate, decat daca alegi sa compari Focus-ul asta cu Megane R26.R2 (a 2-a generatie) , ceea ce ar spune multe de avansul tehnologic pe care-l are RenaultSport in fata celor de la Ford.

    Exista insa un Megane RS 250 Cup care poate umili oricand pe circuit un Focus RS.
    20 5
  • @Automarket
    o teapa
    Anderson? Cine-s astia? "Confectioneaza" basme pentru copii cumva? Da, e foarte probabil ca masina asta sa spuna basme pe viraje... nu de alta, dar clientii trebuie sa fie pe jumatate adormiti ca sa nu-si dea seama ca puterea nu se regaseste la roata...
    12 2
  • Vad ca se stoarce din motorul Volvo, fiecare gram de putere. Ma gandesc o intrecere intre Anderson Focus si Polestar C30. Acelasi motor si putere, doar caroserii diferite. Pariez pe C30.
    2 1
  • Super agregat!..Cauciucuri din astea am si eu pe masina Falken FK452 :D
    2 2
  • @andrei
    daaa...
    Foarte "frumos" e bordul focusului rs cu bucata aia de plastic vopsit in argintiu.. vbesc de focus-ul de la mama lui de acasa, nu de vrajelile astea tunate... acum serios: interiorul fordului e banal si sters prin comparatie cu interiorul unui Megane RS.

    Si la calitatea finisajelor Megane RS e peste Focus RS. Urca in ambele masini, testeaza-le si pe urma scrie.
    9 3
  • Razvan
    :D
    Exista si kitur-uri de 450 de cai la Pumaspeed: http://www.pumaspeed.co.uk/showdetails.jsp?productID=918 sau http://www.pumaspeed.co.uk/showdetails.jsp?productID=882
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru