Angajatii Dacia au curatat o parte din padurea Budeasa

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 18.06.2009
Un grup de peste 200 de angajati Dacia a curatat o portiune de 10 hectare dintr-o padure aflata in apropierea fabricii de automobile de la Mioveni.

Esential

5 tone de deseuri menajere au fost colectate in urma acestei actiuni a producatorului roman de automobile.

Peste 200 de angajati Dacia au participat la o actiune de ecologizare a padurii de la Budeasa, aflata la 10 kilometri de platforma industriala Mioveni. Demersul salariatilor Dacia a fost un proiect de voluntariat sustinut de Agentia si Garda de Mediu Arges, Primaria Budeasa si Maracineni.

Angajatii producatorului roman de automobile au curatat aproximativ 10 hectare pe de o parte si de alta a drumului care face legatura intre drumul national Pitesti-Campulung si centura Pitesti-Bascov. Aceasta zona are un flux de circulatie dens si gazduieste comunitati limitrofe mari. Salariatii Dacia au colectat cinci tone de deseuri menajeze, care au fost transportate ulterior la Depozitul Controlat de Deseuri Menajere Mioveni.

Dacia s-a mai angajat recent in diverse proiecte de mediu, cum ar fi un proiect de plantare de arbori pe platforma de la Mioveni si actiuni de sensibilizare in scopul adoptarii unui stil de conduita ecologic. Alaturi de cei 200 de voluntari s-au aflat si Charles Morillo, Directorul Uzinei Vehicule Dacia, alaturi de Jacques Eudeline, Directorul Uzinei Mecanice, precum si alti membri ai comitetului de directie si sefi de departamente.

Via | Dacia

Taguri: Dacia

Comentarii (8)

  • Romani, invatati ce inseamna civilizatia!
    Bravo lor !!!
    insa a resuscita simtul civic al romanilor e o misiune extrem de dificila... nu imposibila, dar foarte dificila... schimbarea vine din fiecare dintre noi
    14 0
  • 12azvan
    de urmat
    O initiativa care ar trebui urmata.
    10 0
  • nimic nu este intamplator...
    poate ca ii iarta Boc de 16%(impozit pe profit),ca acest tip de voluntariat sa fie rasplatit .Ma repet nimic nu este intamplator .....
    ps: nici chiar VOLVO la chinezi......
    1 9
  • Din Budeasa sunt eu :D
    1 3
  • bodgan
    dar drumurile?
    mai bine ar face drumul pana la pitesti ca e praf, iti rupi masina la propriu in craterele alea
    0 1
  • Frumos
    Iata o initiativa laudabila, fata de care am tot respectul. Am citit cu mare placere acest articol.
    4 0
  • Bravo lor
    La mai multe initiative de acest gen. :-)
    5 0
  • foarte frumos
    Uite astfel de stiri vreau sa vad de acum inainte. O campanie de plantari copaci pe cand? (sunt direct interesat)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru