Angajatii Porsche primesc 5200 de euro bonus

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 09.10.2007
Porsche a anuntat ca va oferi un bonus de 5200 de euro pentru 8000 de angajati.

Marii constructori europeni cauta sa-si motiveze angajatii cu prime si bonusuri din vanzari. Se pare ca evolutia pozitiva a vanzarilor Porsche a determinat constructorul german de nisa sa ofere bonificatii substantiale angajatilor sai cu norma intreaga. Astfel, tot personalul angajat inainte de august 2006, aproximativ 8000 de oameni, va primi din partea conducerii un bonus de 5200 de euro.

Conducerea si membrii sindicatului au ajuns la concluzia ca profiturile record sunt datorate in mare parte cresterii productivitatii, a flexibilitatii si calitatii, precum si a pasiunii personalului. Oficialii grupului german au anuntat ca profitul a a crescut cu 3.7% in ultimul an inregistrand o valoare de 7.4 miliarde de euro. Si vanzarile au inregistrat o evolutie pozitiva la sfarsitul lui 2006: 97.515 unitati.

Comentarii (4)

  • Romanu
    Porschanu
    Cresc vanzarile deoarece exista romani si rusi imbogatiti peste noapte care vor o masina de curse care poate cara si frigideru cumparat de la Real (aka Cayenne)
    0 0
  • deminij
    nu din cauza noastra...
    noi nu avm putere financiara.... cei din vest isi schimba masina 1 data la 2 ani.. asa cresc firmele mari!... macar sa ne dea noua secondurile lor... ca oricum is mai bune ca daciile noastre! =))
    0 0
  • da
    De unde bani ? De la fraierii care cumpara asa ceva.
    Si pe urma merg in spatele unui Oltcit.....asteptind rindul la semafor !
    0 0
  • Intrebare
    Civilizatie???
    Alex, daca ai un Porsche sau orice alta masina tare ce ar trebui sa faci? Sa treci pe rosu? Sa depasesti coloana? Sau sa faci stanga-nprejur ca sa nu stai la semafor??? Si ce conteza daca in fata la semafor ai un Olcit sau un Daf sau un Meclaren?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru