Anonimii in top ten

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 15.08.2006
Americanii de la Forbes au publicat un clasament cu cele mai necunoscute branduri de masini. AutoMarket va prezinta fotografii cu masinile produse de aceste companii.
Forbes a publicat un top zece al celor mai necunoscute branduri de masini.

Lumea auto este formata din producatori giganti, producatori de nisa si producatori insignifianti. Topul realizat de cei de la Forbes s-a intitulat “Topul auto al brandurilor de care n-ai auzit”.

Unul dintre cele mai exotice branduri alese este Automotive Industries, producator de vehicule militare sau ZIL o limuzina produsa initial pentru Stalin.

Printre ciudateniile selectate se numera LeBlanc Mirabeau, un supercar construit pentru cursele de la Le Mans. Hongqi este un producator chinez care activeaza din 1960 si care initial a produs masini pentru fosta Uniune Sovietica.

Koenigsegg este o firma suedeza constructoare de supercaruri (destul de cunoscuta insa europenilor), Tramontana fabricant de masini sport extravagante iar Protomotors un constructor coreean care a lansat modelul Spirra.

In acest clasament sunt prezente si masinile electrice prin intermediul producatorului REVA. Lista este incheiata de olandezii de la Spyker, producatori de masini de lux, si supermasinile frantuzesti Venturi.

Comentarii (1)

  • da` de dacia nu spune nimeni?
    ar fi cazul....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru