Antas V8: Batmobil reincarcat

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 18.04.2006
Salonul Marcilor de Top, care se isi va deschide portile peste doua zile, va gazdui lansarea in premiera mondiala a extravagantului model Antas V8, creat de o noua casa italiana de design.

Revenim cu informatii proaspete despre expozantii de la Salonul Marcilor de Top, care va avea loc intre 20 si 23 aprilie la Monaco. Sala de expozitii din capitala europeana a bogatilor va gazdui primul model al unei case de productie intrate de curand in industria auto.

Antas V8 este creat de Ets Faralli & Mazzanti si va reprezenta un nou punct de referinta pentru iubitorii genului de design retro-modern pe care il adopta de obicei cei de la Morgan sau pentru cei care au facut o pasiune din vechile modele ale celor de la Bugatti. Nu avem inca date referitoare noul model, insa se stie ca Ets Faralli & Mazzanti reprezinta un atelier de design care se afla la debutul absolut in industria auto.

Mai multe despre acest subiect va vom prezenta in zilele care urmeaza, dupa lansarea modelului la Monaco.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru