Arestat dupa un test-drive de 6200 de kilometri

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 12.03.2008
Sub pretextul unui test-drive, un australian a fugit cu un model Honda Accord si a fost prins dupa 6200 de km.

Esential

6200 de kilometri a parcurs australianul la volanul masinii de test.

Saptamana trecuta, in Australia, un sofer amator a fost arestat de politie dupa ce a fugit cu o masina de test-drive. Tam Thai Luu, un barbat in varsta de 30 de ani, din Melbourne, s-a prezentat la showroom-ul Honda, pretinzand ca doreste sa testeze noul model Accord (foto).

Barbatul a semnat toate actele necesare, asemeni unui client normal, dar cand s-a urcat in masina "a uitat" de agentul care trebuia sa-l insoteasca in test-drive. Soferul a demarat rapid si a iesit apoi pe autostrada.

Desi angajatii dealer-ului au alertat imediat politia, barbatul a fost prins abia dupa cinci zile in localitatea Tennant Creek, pentru ca nu a reusit sa achite plinul de benzina. In momentul arestarii, masina indica o distanta parcursa de aproximativ 6200 de kilometri.

Luu a fost arestat si va fi prezentat instantei saptamana viitoare sub acuzatia de folosire ilegala a unui vehicul cu motor, evaluat la 20.000 de dolari.

via | MotorAuthority

Taguri: Accord, Honda

Comentarii (6)

  • Ce nu face dragostea de HONDA :D
    0 0
  • honda addict
    honda e ceva special , HONDA , VTEC, UN DROG ....................................................
    0 0
  • george
    cred ca e mult spus "dragostea de Honda"...o mai fi incercat si prin alte parti figura asta si doar la dealership-ul Honda a gasit asemenea fraier...la drive-test, vanzatorul se urca in masina si dupa aia ii da cheia doritorului de incercari...
    0 0
  • cristi_bv
    faina publicitate :)
    0 0
  • jonnyman
    ce vrajeala
    daca am inteles eu bine ala a facut 6200 de km in 5 zile......cam greu de cazutdupa 2-3 mii de km nici nu mai vezi volanul da...statia de peco....cam ciudat nu ......
    0 0
  • lebowsky
    vorbesti prostii frate, chiar crezi ca nu poti sa faci sase mii de km in 5 zile.hai in state si lucreaza ca sofer de tir, sa vedem ce zici dupa aceea....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru