Arnejs, familialul Hyundai

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 04.09.2006
Coreenii vor sa intre cu putere pe piata modelelor europene compacte de familie. Deocamdata, ne prezinta avanpremiera: conceptul Arnejs.

Hyundai va prezenta la Salonul de la Paris un concept denumit Arnejs, care va fi punctul de plecare pentru viitoarea belina familiala compacta a grupului coreean.

Deocamdata nu a fost publicata decat o schita a noului model, insa acesta pare a avea aerul recentului Kia C’eed. Iar daca punem in discutie si faptul ca cele doua marci fac front comun in ceea ce priveste partea mecanica, trebuie adus in discutie si faptul ca cei de la Kia se considera un frate mai tanar si mai dinamic al celor de la Hyundai. Asadar, noul model indeplineste toate conditiile pentru a putea fi considerat un C'eed mai "matur". 

Viitorul model compact al celor de la Hyundai, care va deriva din Arnejs, (cunoscut deocamdata sub numele de cod „FD”) va putea fi admirat la lucru pe piata europeana in vara anului viitor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru