Arsenal va conduce GM

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.11.2006
Clubul englez Arsenal a semnat un contract cu GM pentru achizitionarea unor modele Saab si Opel, care sa satisfaca nevoile de mobilitate ale staff-ului.

Celebrul club englez de fotbal Arsenal Londra a incheiat un contract pe doi ani cu General Motors. Contractul prevede achizitionarea unor modele Saab si Opel care sa satisfaca nevoile de mobilitate ale staff-ului tehnic si ale senior managerilor.

Arsenal va beneficia de 38 de vehicule. Membrii Senior Staff-ului vor primi modelul Saab 9-3, in timp ce pozitiile inferioare din administrarea clubului vor primi modelele Astra (SRI 1.9 CDTI) si Zafira (SRI 1.9 CDTI). Contractul include si un numar mic de vehicule comerciale: microbuze de 17 locuri care sa-i transporte pe jucatorii Academiei de fotbal la terenurile de antrenament si modelul Zafira care sa suporte activitatile comunitare ale clubului pe tot cuprinsul Marii Britanii.

Adrian Ford, directorul comercial al lui Arsenal a declarat ca "odata cu inaugurarea noului stadion Emirates s-a dorit si reinoirea flotei de automobile. Saab si Opel au intrunit toate conditiile, fiind capabili sa ne ofere vehiculele potrivite cu un leasing foarte bun".

Directorul flotei Saab, Opel si Chevrolet, Maurice Howkins a declarat: "Am incheiat un parteneriat extraordinar. Suntem incantati ca putem satisface nevoile de mobilitate ale celor de la Arsenal. Cred ca impreuna suntem o echipa castigatoare".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru