Arta fotografica cu Audi R8

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 08.05.2007
Celebrul fotograf Karl Lagerfeld a realizat o serie de fotografii artistice cu noul Audi R8. Acestea vor fi disponibile intr-un calendar exclusivist.

Audi R8 a devenit muza pentru celebrul fotograf Karl Lagerfeld. Acesta a reinterpretat designul masinii intr-o lumina noua, neobisnuita. Fotograful s-a folosit de reflexii pentru a obtine o abstractizare a imaginii, similara cu cea obtinuta cu un caleidoscop. Imaginile au fost realizate in sudul Frantei, intr-o localitate din Saint Tropez, personajul ales sa personalizeze modelul fiind americanul Brad Kroenig.

Karl Lagerfeld va prezenta personal fotografiile in cadrul unei expozitii care va avea loc pe 12 mai la Forumul Audi de la New York. Expozitia va fi deschisa publicului timp de doua saptamani urmand ca fotografiile sa apara apoi intr-un calendar botezat "Kaleidoscopic Vision of a Car", disponibil numai pentru clientii R8

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru