Asa arata masina dezgropata dupa 50 de ani!

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 18.06.2007
Va prezentam imagini cu evenimentul care a dezvaluit modelul Plymouth Belvedere, dezgropat dupa 50 de ani.

V-am anuntat saptamana trecuta despre evenimentul neobisnuit organizat in orasul american Tulsa. Un model a fost ingopat pe data de 15 iunie 1957 pentru a fi scos la iveala dupa 50 de ani.

Lasand la o parte gradul de inventivitate si originalitate a edililor orasului din urma cu jumatate de secol, evenimentul dezgroparii masinii a fost umbrit dupa ce muncitorii au descoperit ca in mormantul masinii se inflirtase apa.

In ciuda acestui lucru, sarbatoarea dezgroparii nu a fost anulata si oamenii din Tulsa s-au putut bucura de evenimentul istoric. Modelul Plymouth Belvedere a fost expus, chiar daca dupa 50 de ani se prezinta intr-o stare deplorabila, fiind practic ruginit integral. Odata cu masina au fost ingropate si unele obiecte din epoca, unele dintre ele fiind gasite in stare intacta, deoarece s-au aflat intr-un tub sigilat.

In zilele noastre Plymouth nu mai exista, astfel incat, putem spune ca modelul Belvedere din Tulsa a fost un omagiu inchinat acestei marci.

Comentarii (3)

  • PikaChu
    Totusi a mai ramas ceva ....
    0 0
  • Romica
    Acum nu ramane decat sa-l puna inapoi in groapa!
    0 0
  • prudentul
    deci...
    R.I.P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru